United i sin verste form på 57 år – Solskjær erkjenner at City er best

Ole Gunnar Solskjærs Manchester United måtte se seg slått 0-2 av byrival Manchester City onsdag kveld. Foto: Jon Super / AP / NTB scanpix

Ole Gunnar Solskjærs Manchester United måtte se seg slått 0-2 av byrival Manchester City onsdag kveld. Foto: Jon Super / AP / NTB scanpix Foto: (NTB scanpix)

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær erkjenner at Manchester City for tiden er langt bedre enn hans eget lag.

25.04.19 10:34

– De to siste sesongene har de satt nivået, sa Solskjær til Sky Sports etter 0-2-tapet i byderbyet onsdag kveld.

– Det er bemerkelsesverdig hva «Pep» Guardiola har gjort med sine spillere, og vi er så tett på i nabolaget at vi merker det hver dag, fortsatte nordmannen.

Solskjær forlangte å se en motreaksjon fra sine spillere etter den svake innsatsen i søndagens knusende 0-4-tap mot Everton.

Hjemme på Old Trafford gikk United aggressivt ut og kjempet hardt fram til Bernardo Silva sendte de lyseblå i ledelsen ti minutter etter pause. Leroy Sané fastsatte sluttresultatet til 2-0 elleve minutter senere.

– Slått av et bedre lag

– Vi fikk en reaksjon, og til slutt ble vi slått av et bedre lag. Du kan se at det ble jobbet hardt, men det var ikke nok. Det er kvalitetsforskjell. Det er derfor de er nummer én og vi ligger der vi gjør. Det er vår oppgave å minske avstanden og overvinne dem, sa Solskjær.

Manchester United har tapt sju av de siste ni kampene i alle turneringer. Det er klubbens verste form siden 1962.

Likevel har klubben mulighet til å kvalifisere seg til mesterligaen kommende sesong. Rødtrøyene ligger på sjetteplass i Premier League og har tre poeng opp til 4.-plasserte Chelsea, som er søndagens motstander.

– Vi er fortsatt med i kampen om topp fire og vet at vi skal levere en god prestasjon mot Chelsea, fastslår Solskjær.

(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.