*Nettavisen* Sport.

United jakter dansk stortalent

Foto: Afp/Scanpix

Er en av mange storklubber som ser 20-åringen i aksjon onsdag.

07.11.12 09:14

Jores Okore har storspilt for FC Nordsjælland både nasjonalt og internasjonalt denne sesongen, og det er trolig bare et spørsmål om tid før 20-åringen blir å finne i en større klubb.

Ifølge Sporten.dk er en rekke europeiske storklubber til stede på Juventus Stadium for å se unggutten i aksjon i Champions League onsdag.

Den danske avisen hevder at Roma, Inter, Juventus, Sjakhtar Donetsk og Manchester United alle ville ta en nærmere titt på den danske landslagsspilleren.

- Hverdagen for meg
Selv har unggutten blitt vant med at det kommer store klubber for å se på ham.

- Det er jo nesten hverdagen at det kommer store klubber for å se meg spille, men det er ikke det viktigste for meg. Vi skal spille bra, og det skal selvsagt jeg også, sier Okore.

Midtstopperen har aldri lagt skjul på at han ønsker å reise utenlands for å søke større utfordringer med tiden. Han er ikke i tvil om at godt spill i Champions League er nøkkelen.

- Jeg mener i alle fall at jeg ikke har ødelagt mine muligheter for å bli solgt. Min verdi kan ikke ha falt, og klubbene viser interesse for meg. Det har også vært et mål, sier han.

- Skal være forelsket
20-åringens agent, Nikola Juric, prøver ikke å skjule at det er voldsom interesse for hans klient.

- Det har vært interesse hele tiden, men det har blitt mer etter Champions League-kampene. Det er de samme klubbene som har vært på banen, men interessen er blitt mer stadfestet etter CL-kampene.

Det skal ikke ha kommet noe konkret bud på Okore foreløpig, men når det skjer, vil spilletid veie tungt, sier Juric.

- Det er de store klubbene fra de store ligaene som er interessert i ham. For oss veier ideene og salgstalen fra klubbene tungt. Klubben skal være forelsket i ham, og man skal kunne merke at de vil ha ham, sier Juric som regner med at Okore forsvinner til vinteren eller neste sommer.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.