Gå til sidens hovedinnhold

- United kan være min siste klubb

Robin van Persie åpner for å avslutte karrieren i Manchester.

Robin van Persie (29) sier at det er godt mulig at Manchester United blir hans siste klubb som fotballspiller.

Superspissen uttaler ifølge BBC at det er mulig at han blir på Old Trafford resten av sin aktive karriere. Nederlenderen kom til Manchester United fra Arsenal for drøyt 200 millioner kroner i august i fjor, og skrev under på en fireårskontrakt med United.

I øyeblikket er han nummer to på toppscorerlista i Premier League, bak Liverpools Luis Suarez. Men hans 19 mål denne sesongen har hjulpet Manchester United til 15 poengs ledelse på tabellen når det gjenstår kun åtte kamper.

- De neste par årene er jeg helt sikkert United-spiller, men dette kan også være min siste klubb, sier Robin van Persie.

37 mål
29-åringen scoret 37 mål i sin siste sesong for Arsenal, og mange mener han er en helt avgjørende faktor for Manchester Uniteds suksess på hjemmebane denne sesongen. Laget blir svært sannsynlig ligamestere, og 2. påskedag er det omkamp mot Chelsea i FA-cupens kvartfinale. Manager Sir Alex Ferguson sikter utvilsomt mot The Double denne sesongen.

Van Persie inngår i en spillerstall som også består av blant andre 39 år gamle Ryan Giggs og ett år yngre Paul Scholes. Begge disse har vært i United hele karrieren.

- Det er flere klubber i Europa hvor eldre spillere blir satt pris på, uttaler van Persie og nevner AC Milan og Juventus i tillegg til sin egen klubb.

- Hver dag er en utfordring for meg. Min utvikling er hele tiden en pågående prosess, forklarer storscoreren.

- Det gir ekstra inspirasjon å spille i en ny klubb med nye trenere og nye lagkamerater i et helt nytt miljø, framholder nederlenderen.

To mål mot Romania
Robin van Persie har vist sviktende form på klubblaget de siste ukene, med kun ett mål på ti kamper. Men tirsdag fant han nettmaskene to ganger da Nederland banket Romania.

Dermed er han oppe i totalt 34 mål på 74 landskamper, og han nærmer seg den nederlandske rekorden. Han er nå nummer fem på lista, men er bare seks mål bak rekorden til Patrick Kluivert. Den står helt sikkert for fall ganske snart. (ANB)

Reklame

Nå: Vi selger ut Pondus-bøkene på lager fordi vi skal flytte

Kommentarer til denne saken