United-keeper til Molde

Foto: Heiko Junge/Scanpix

Ole Gunnar Solskjær-elev skal løse Moldes keeperkrise.

Molde bekrefter på sin nettside at klubben har fått i stand en avtale som bringer Manchester United-keeperen Ben Amos til norsk fotball. Alle papirene er imidlertid ikke i orden.

Det skal være snakk om en låneavtale som i første omgang strekker seg fram til sommeren

- Alle papirer er ikke i orden, men det er fordi de aktuelle kontorene ikke var åpne i går ettermiddag, sier administrerende direktør Tarje Nordstrand Jacobsen til moldefk.no.

Den 19 år gamle keeperen spiller nå for Manchester Uniteds reservelag under ledelse av Ole Gunnar Solskjær.

Den tidligere storscoreren har også en fortid som spiller i Molde, og de to klubbene har etter hvert bygd en sterk relasjon. I fjor gikk Mame Biram Diouf fra Molde til United.

- På grunn av skader har vi vært på utkikk etter en ny keeper som kan ta opp konkurransen med våre to friske keepere. Og dette er en keeper som United ønsker å satse på. De ønsker at han skal få matching på et bra nivå, og at United synes nivået i MFK er godt nok synes vi er hyggelig, sier Jacobsen.

Amos kommer til Norge allerede lørdag for å slutte seg til Molde-troppen. Han skal trene med klubben og vil trolig få sin debut søndag ettermiddag, da Molde møter Stabæk til treningskamp.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.