Gå til sidens hovedinnhold

United-kjenner: - Det er dårlig nytt for Solskjær

Manchester United-kjenner Mark Ogden mener at Uniteds tap mot PSG kan være ekstra dårlig nytt for Ole Gunnar Solskjær.

Tirsdagens storkamp mellom Manchester United og Paris Saint-Germain ble en tung affære for Ole Gunnar Solskjær. Nordmannen gikk på sitt første tap i jobben som midlertidig United-manager.

Etter å ha levert en solid rekke kamper på rad i både cup og Premier League, mener Manchester United-kjenner Mark Ogden at det er dårlig nytt for Solskjær at det første tapet kom i Champions League.

I sin analyse av kampen hos ESPN peker Ogden på at United trenger en manager som evner å løfte laget til fotballens øverste nivå. Da trengs det bedre resultater enn 0-2 mot PSG.

Les også

Manchester United-stjernene slaktes i fransk storavis etter PSG-tapet

- Dårlig nytt for Solskjær

- Dette var første gang at Solskjærs United-rykte fikk seg en smell. Og at det kom en «reality check» i Champions League er dårlig nytt for han. United trenger en manager som kan utgjøre forskjellen på dette nivået, på en måte som Thomas Tuchel gjorde da han overvant skader og taktiske utfordringer i seieren, skriver Ogden hos ESPN.

Ogden, som har fulgt Manchester United tett i lang tid, er likevel klar på at alt ikke er bekmørkt for nordmannen.

Les også

Solskjær: - Vi ønsker å forsterke troppen

- Solskjær kan fortsatt vise seg i de kommende kampene mot Chelsea, Liverpool og Manchester City, men han må levere i minst to av de kampene for å vise at han kan være et alternativ i lengden for United. Den oppgaven blir ekstra vanskelig om det viser seg at Martial og Lingard blir satt på sidelinjen med skader, skriver han.

Både Jesse Lingard og Anthony Martial måtte ut med skader etter halvspilt kamp tirsdag. Det er fortsatt ikke kjent hvor omfattende skadene er, og om angrepsspillerne vil gå glipp av kamper.

Les også

Risikerer straff etter storkampen

- Solskjær strøk

- Å ha en god rekke med kamper i Premier League er én ting, men å gjøre det mot de store gutta i Champions League er noe annet. På tirsdag strøk Solskjær den testen. For drømmerne som allerede hadde pekt han ut som det beste alternativet til United-jobben, var dette en kveld der det fulle omfanget av oppgaven ble tydelig, og det ble antydet at han likevel ikke er rett mann for jobben, avslutter Ogden.

United er nå inne i en beintøff rekke med kamper.

Førstkommende helg venter Chelsea i FA-cupen, før Liverpool blir neste hinder i Premier League. Så får Solskjær en «pustepause» med kamper mot Southampton og Crystal Palace, før returkampen mot PSG, Arsenal og Manchester City venter i en ny tøff trippel.

Reklame

NÅ: 30 % rabatt på alle Kastel-modeller

Kommentarer til denne saken