RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

United klar for kjøpefest i januar

Foto: Martin Rickett / Pa Photos / NTB scanpix
Manchester Uniteds eiere vil hjelpe David Moyes.

David Moyes har fått en nærmest katastrofal start på karrieren som Manchester United-manager. Nå lover klubbens eiere at han skal få bruke penger i januar.

Lørdag satt lamslåtte United-supportere og den regjerende mesteren tape for tredje gang på seks seriekamper. West Bromwich vant 2-1 over Moyes' mannskap.

Å tape borte for Liverpool og Manchester City var en ting, men at West Bromwich vinner fortjent på Old Trafford er uakseptabelt for klubben.

– Vi spiller rett og slett ikke bra. Vi burde score flere mål og forsvare oss bedre. Det var mye som skuffet meg, sa manager Moyes etter kampen.

Flere engelske aviser skriver at klubbens eiere, Glazer-familien, lover å bruke penger på nye spillere når overgangsvinduet åpner i januar.

485 millioner kroner (50 millioner pund) er beløpet som går igjen i avisene.

Mislykket overgangsvindu
Eierne skal ifølge Daily Mail også ha innsett at det var en tabbe å la Moyes' Everton-kontrakt utløpe fremfor å betale en kompensasjon som ville tillatt ham å begynne i jobben med en gang sesongen tok slutt i mai.

Moyes kunne ikke begynne i United-jobben før 1. juli og fikk liten tid til å rekruttere nye spillere.

Til slutt ble Marouane Fellaini hentet fra gamleklubben Everton like før overgangsvinduet stengte, men United feilet blant annet i jakten på Cesc Fàbregas, Ander Herrera og Leighton Baines.

De to sistnevnte kan være aktuelle i januarvinduet.

- Ingen krise
Klubben står nå med to strake tap i serien. Lørdag reiser United til Sunderland for å møte Premier Leagues bunnlag, men før det venter ukrainske Sjakhtar Donetsk i mesterligaen onsdag.

– Vi er ikke i krise. Selvfølgelig vil både fansen og vi vinne kamper. Jeg tror vi kommer gjennom dette som et lag, og at vi vil begynne å vinne kamper, sier venstreback Alexander Büttner. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere