RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

United-legende er Derby-favoritt

Foto: SCANPIX
Sist oppdatert:
Paul Ince kan gjøre comeback i Premier League - som manager.

I samme minutt som Billy Davies fikk fyken som Derby-manager, begynte ryktene å gå i de engelske tabloidene om hans erstatter.

Les også:Premier League-manager sparket

Fra MK til Rams?
Navn som ekslandslagssjef Steve McClaren og tidligere Wigan-manager Paul Jewell har blitt nevnt i engelske medier, men det kanskje mest spennende favorittipset er Paul Ince.

Den tidligere Manchester United-strategen innehar nå managerstolen i League Two-klubben Milton Keynes Dons - tidligere kjent som Wimbledon - og nyter stor suksess.

Utflytterklubben topper tabellen etter 17 spilte seriekamper - to poeng foran Darlington og Rotherham - og har nettopp fått ferdig sitt nye stadion kalt stadium:mk.

De er - ikke overraskende - svært lite lystne på å slippe sin 40-årige manager, og sendte ut følgende uttalelse når ryktene ble kjent mandag:

- Vi vil ikke tillate noe å ødelegge den fantastiske starten som Paul og laget har fått denne sesongen.

- Heteste manageren
- Paul Ince er den heteste unge manageren i engelsk fotball om dagen, og det overrasker ingen at han kobles til ledige jobber i de øverste divisjonene, sier de videre ifølge BBC.

Verken Ince selv eller Derby har foreløpig uttalt seg om saken, men styreleder i Derby, Adam Pearson, innrømmer i hvert fall hva de vil kreve av sin nye manager.

- Vi ser etter noen som virkelig vil vinne fotballkamper og som vil forsøke seg i en av landets største klubber. Samtidig vil vil redde plassen vår i Premier League i år, og det har jeg også fortalt spillerne, forsikrer han.

PS!Derby ligger helt sist i Premier League, to poeng bak Wigan, etter 14 serierunder. Klubben har bare vunnet én seriekamp denne sesongen. Samtidig har Derby sluppet inn hele 33 mål.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere