Antony fikk en glimrende start på karrieren i England, og scoret i sine tre første Premier League-kamper. Siden den gangen har det gått nedover.

Brasilianeren har ikke levert en eneste scoring eller målgivende pasning på de 12 påfølgende serierundene.

Prestasjonen i søndagens tap i toppkampen mot Arsenal ble dråpen som fikk begeret til å renne over for United-legendene Rio Ferdinand og Gary Neville.

Les også: Ten Hag refser United-stjernene: – Skal ikke være mulig

Slaktes av Ferdinand

Antonys debut for Manchester United kom mot nettopp Arsenal, da han leverte en god prestasjon og scoret i 3-1-seieren.

Peiling på fotball? Her kan du teste deg:

Søndagens kamp er derimot en brasilianeren vil glemme så fort som mulig. Rio Ferdinand er ikke nådig i sin kritikk etter forestillingen.

– Han klarer aldri å komme seg forbi motspillerne, og jeg sitter der og tenker «Har han alltid vært sånn?», sier Ferdinand på sitt show «Five».

– Jeg så Thomas Partey, som jeg ikke ville beskrevet som en rask spiller, sprinte forbi ham og tenkte: «Wow, han har ikke mye kraft i leggene sine».

På bildet kan du se situasjonen Ferdinand refererer til. Partey endte opp med å ta igjen Antony og vinne ballen.

Les også: United-legende sjokkerer: – Mistet jobben etter raseriutbrudd

– Trenger tid til å tilpasse seg

Antony ble hentet til Manchester United i sommer, for en rapportert sum på 85 millioner pund. Det tilsvarer over en milliard norske kroner.

Gary Neville er i likhet med Ferdinand ikke imponert over det han har sett fra Antony så langt, og sammenligner han med Arsenals kantspillere.

– Vi er nødt til å se mer fra Antony, om jeg skal være ærlig. Han kostet 90 millioner, så det er skuffende å se at han blir byttet ut når man ser de unge spillerne Martinelli og Saka på den andre banehalvdelen, sier Neville i sin podkast «The Gary Neville Podcast».

Den tidligere høyrebacken presiserer likevel at det ofte kan ta tid å venne seg til å spille i Premier League, uten å unnskylde brasilianeren av den grunn.

– Det vil seg ikke helt for han for tiden. Han har en del arbeid han må gjøre, og åpenbart så må han vokse litt mer. Og ja, han er ny i England, men det hjelper lite akkurat nå.

Les også: Arsenal avgjorde dramatisk storkamp på overtid