Sinte Manchester United-supportere ga uttrykk for sin misnøye med klubbens eiere i forkant av møtet med Liverpool på Old Trafford søndag. Flere tok seg inn på klubbens stadion og protestene ble etter hvert så intense at selve kampen ble utsatt.

Se den omtalte videoen her:

Dette skjedde i kjølvannet av Super League-fiaskoen, der United var én av seks klubber fra Premier League som ønsket å ta del i en ny europeisk eliteliga.

Planene kollapset imidlertid raskt da initiativet ble møtt med enorme protester, men selv om United-eierne, Glazer-familien, har bedt om unnskyldning, er supporterne fortsatt rasende. Det har vært stor misnøye mot Glazer-familien i lang tid og planene om en ny superliga er bare dråpen som har fått begeret til å renne over.

LES OGSÅ: Keane med klar beskjed om demonstrasjonen: - Jeg garanterer det!

Dette var ikke den første protesten etter at Super League-planene ble kjent og det meldes om at det vil komme flere lignende aksjoner i tiden som kommer.

Manchester United-rykket mandag ut med en pressemelding i saken.

- Mens mange fans ville bruke retten sin til å protestere og uttrykke meningen sin fredfullt, var det noen som med overlegg ville forstyrre lagets forberedelser og selve kampen. Dette så vi av aktiviteten både på Lowry-hotellet og på stadion, sto det.

Åpnet vaktene porten?

Videre slo klubben hardt tilbake mot det som har blitt rapportert og skrevet mye om i sosiale medier, nemlig at klubbens egne vakter slapp folk inn på Old Trafford.

- Rapporter i media og sosiale medier om at demonstantene fikk tilgang til stadion og banen gjennom en port som ble åpnet av klubbens vakter, er fullstendig feil.

LES OGSÅ: Neville langer ut mot United-eierne: - I kulissene er det råttent

I en video delt på Twitter mandag kveld, kan det imidlertid se ut som om dette ikke er like feilaktig som det Manchester United hevder i sin pressemelding.

Videoen viser sinte supportere utenfor en av inngangene til Old Trafford. Den viser også vakter som angivelig skal ha åpnet døren og sluppet dem inn på banen.

- Dere har åpnet døren, dere slipper dem inn, roper en person i videoen.

Sparket inn dør

En rekke personer tar seg inn gjennom dørene, før vi videre ser vaktene stenge porten bak dem, uten å løpe etter eller gjøre store forsøk på å stoppe dem.

Posten på Twitter har i skrivende stund fått rundt 800 re-tweets og over 2000 likes, samt en rekke kommentarer. En person påpeker blant annet at vaktene trolig er United-fans, de også, og at «de hater Glazer-familien like mye som alle andre».

LES OGSÅ: United slår tilbake mot rykter om klubbens egne vakter

En rekke videoer har blitt publisert fra protestene søndag og de viser at folk også tok seg inn på Old Trafford via andre metoder. En video viser blant annet hvordan en dør regelrett sparkes ned av én supporter, før en rekke personer stormer inn.

- Etter å ha brutt gjennom barrierene og sikkerhetsvaktene, klatret noen demonstranter over porten ved enden av München-tunnellen, og tvang til seg tilgang til en sidedør ved tribunen. Så åpnet de en ekstern dør, som slapp andre inn. Et annet innbrudd oppstod da en demonstrant knuste døren ved en handicap-heis, slik at en gruppe kunne gå inn på stadion, skrev United videre om protestene.

Jobber med politiet

United gjorde det klart tidligere mandag at de ikke har noen intensjoner om å straffeforfølge fredfulle demonstranter.

LES OGSÅ: Liverpool-legende forsvarer Solskjær og United etter kritikk

- Majoriteten av fansen fordømmer hærverk og vold mot klubbens vakter, politiet og andre fans. Dette blir noe en sak for politiet. Vi vil jobbe med politiet for å identifisere de som er involvert i kriminell aktivitet. Vi vil også selv straffe sesongkortholdere som identifiseres, het det i klubbens pressemelding.

Det er foreløpig uklart når kampen mellom Manchester United og Liverpool blir spilt.