RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

United nærmer seg Evra

Sist oppdatert:
Manchester Uniteds jakt på Patrice Evra nærmer seg slutten, ifølge spillerens agent.

24-åringen har havnet i unåde i Monaco, og var ikke med i troppen som møtte Auxerre torsdag (Auxerre vant 2-1, red.anm). Årsaken er interessen som har kommet fra United og Inter, og ikke minst spillerens eget utsagn om at han ønsker seg vekk. Ikke bare det – han ønsker seg til en annen klubb nå mens overgangsvinduet er åpent i januar.

- Samtalene har gått veldig bra, og vi regner med at noe blir klart i løpet av helgen. Du kan si at avtalen er 75 prosent i boks, sier Evras agent, Frederico Pastorello, til BBC.

Han legger til at det er et par detaljer som gjenstår, men han håper å sluttføre forhandlingene innen mandag.

Sir Alex Ferguson skal se på Evra som en løsning på problemene på venstre back, etter at Gabriel Heinze ble langtidsskadet. John O’Shea og Kieran Richardson har fylt Heinzes rolle etter at argentineren ble skadet.

Manchester United ligger 13 poeng bak Chelsea i Premier League.

Dersom Evra-overgangen blir noe av, blir franskmannen den andre spilleren Ferguson henter i januar. Torsdag ble midtstopperen Nemanja Vidic endelig klar for United.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere