RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

United og City kan møtes i semifinalen

Foto: Paul Ellis / AFP / NTB scanpix
Men kun et av Manchester-lagene kan nå FA-cupfinalen på Wembley.

Det blir ingen drømmefinale mellom Manchester United og Manchester City i FA-cupen, men semifinalene kan bli uhyre interessante.

Like etter kampslutt mellom Manchester United og Chelsea på søndag ble nemlig semifinalene trukket, og uansett hvordan omkampene utarter seg vil vi få et meget interessant oppgjør i den ene av de to matchene.

Manchester City ble nemlig trukket ut til å møte vinneren av omkampen mellom Chelsea og Manchester United, som spilte 2-2 på Old Trafford tidligere på søndag.

I det andre oppgjøret vil Wigan møte vinneren av omkampen mellom Millwall og Blackburn, sistnevnte med Joshua King og Morten Gamst Pedersen på laget. De to lagene fra nivå to spilte 0-0 i første oppgjør på The Den på søndag.

Både Wigan (3-0 borte mot Everton) og Manchester City (5-0 hjemme mot Barnsley) tok seg enkelt til semifinalene på lørdag.

Semifinalene i FA-cupen spilles 13. og 14. april, på nøytral grunn.

Omkampen mellom Blackburn og Millwall spilles førstkommende onsdag, mens datoen for returoppgjøret mellom Chelsea og Manchester United ennå ikke er fastsatt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere