NORWICH - MANCHESTER UNITED 0-1:

Det har ikke gått på skinner for Manchester United denne sesongen, men i det siste har det sett lysere ut for David Moyes' menn.

Etter en sliteseier mot Hull andre juledag, ventet nok et vrient bortemøte lørdag, da United gjestet Norwich på Carrow Road.

Det endte til slutt med seier for gjestene, men det var ikke alle som lot seg imponere av det United viste, spesielt ikke i første omgang.

Da lagene gikk til pause i Norwich sto det nemlig stusslige 0-0.

- United har sett helt jævlig ut, sa TV 2-ekspert Morten Lang i studio om Manchester United underveis i første omgang.

- Det er sjelden du ser United på dette nivået her. Det må være sesongens lavmål, la TV 2-profilen til i pausen.

Fantasiløst
Langli var spesielt kritisk til det United viste framover før pause. Han mente det gjestene viste var lite kreativt og fantasiløst og at for mange sentrale spillere viste lite engasjement.

Han la imidlertid til at de røde så svært solide ut bakover gjennom hele kampen.

Etter pause hevet imidlertid bortelaget seg noen hakk og i det 57. minutt ble innbytter Danny Welbeck matchvinner og sørget for at Moyes' menn nå står bokført med 34 poeng.

- Norwich vartet opp med en stor forestilling i dag, men vi var også gode. Vi var ryddige bakover. To bortetriumfer på rad er veldig bra, sier Moyes ifølge BBC.

- Welbeck slet med å score sist sesong, men ser ut som han vil gjøre det i hver kamp nå. Han forandret kamp og bikket den i vår favør, sier skotten.

Wayne Rooney var ikke på banen lørdag, men manageren sier det ikke er lenge til vi få se stjernen igjen.

- Rooney hadde problemer med låret, men jeg venter at han er tilbake mot Tottenham, sier David Moyes.

Norwich-sjanser
I den begredelige førsteomgangen var det faktisk hjemmelaget som var nærmest scoring. Etter 17 minutter skapte Norwich sin første, skikkelige farlighet.

Robert Snodgrass og Russel Martin kombinerte bra, før sistnevnte avsluttet fra spiss vinkel. David De Gea reddet og Wes Hoolahan fikk ikke dreis på returen.

Minutter senere var Snodgrass på farten igjen. Norwich-spilleren slo inn og kollega Gary Hooper fikk avsluttet. Fra rundt åtte meter skjøt han rett på keeper.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Matchvinner
Den største sjansen var Hoolahan involvert i. Kantspilleren driblet seg inn i feltet og la an til skudd. Bare en tapper Jonny Evans hindret ballen fra å gå mot mål.

I pausen valgte manager David Moyes å ta ut veteran Ryan Giggs og sette inn Danny Welbeck. Det skulle gi uttelling for de besøkende fra Manchester.

I det 57. minutt klarerte Ryan Bennett rett i Javier Hernandez og plutselig befant Welbeck seg alene med keeper. Han rundet keeper John Ruddy og satte kula i nettet.

Welbeck var alt i alt frisk etter at han kom inn. United stilte for øvrig uten både Wayne Rooney og Robin van Persie til kampen mot Norwich.

Etter scoringen på Carrow Road så gjestene ut til å ha grei defensiv kontroll, men skapte heller ikke all verden framover, selv om det så bedre ut enn før pause.

Med tre poeng er Manchester United oppe i 34 poeng. Det er like mange som Everton, men de blå fra Liverpool har én kamp mindre spilt.

Norwich står fortsatt med sine 19 poeng etter 19 kamper.