Lørdag måtte Manchester United-fansen igjen gå skuffet hjem fra Old Trafford, etter at klubben i deres hjerte spilte uavgjort mot Southampton.

Ralph Hasenhüttls menn er i ferd med å gjennomføre en god sesong i Premier League, og fikk en ny opptur da Mohammed Elyonoussi bidro til ett poeng med assist.

Allerede før kampen satt den tidligere Manchester United-midtbanen Paul Scholes og engelske landslagssjefen Glenn Hoddle i BT Sports-studioet, og diskuterte trenerframtiden i Manchester-klubben.

Duoen lanserte nemlig nevnte Hasenhüttl som en mulig kandidat for framtiden.

- Jeg har ikke tenkt noe på det før som Huddle nevnte det, men hvorfor ikke?, spør Scholes seg i studioet.

Les også: Manchester United rotet seg bort igjen - Elyounoussi med flott assist

- Ville gitt mening

Rangnick og Hasenhüttl har jobbet sammen under tiden i RB Leipzig, førstnevnte som sportsdirektør og sistnevnte som trener, og nå mener Hoddle at det kan være en interessant faktor.

- For meg er det rart at man ikke har snakket mer om den løsningen. De har jobbet tett sammen tidligere, og det har fungert. Southampton vil naturligvis prøve å beholde han, etter den jobben han har gjort der som har vært eksepsjonell.

Les også: Välbe til nytt angrep på NRK etter uttalelser om kong Harald

- Men Hasenhüttl til Manchester United ville gitt mening.

Hoddle får deretter støtte fra sin kollega:

- Jeg har alltid likt hvordan Southampton spiller, og hva han har fått til med, uten å være respektløs, et svakere mannskap. Jeg liker å se de spille fotball. Jo mer jeg tenker på det, jo mer gir det mening for meg, forteller Scholes.

Positiv Scholes

Den østerrikske Southampton-treneren kom til Premier League etter jobben i Leipzig, og har gjort klubben til et stabilt PL-lag etter at han kom i 2018.

- Måten han jobber på virker å fungere, men han har muligens ikke den erfaring med større spillere som trengs. Samtidig kan det være en mulighet for å starte med blanke ark for klubben, for nå er vi langt bak både Liverpool og Manchester City.

Les også: Scolari forteller om Ronaldo-samtalen ingen ville ta: – Det var trist

- Det kan derfor være en god mulighet til å prøve noe nytt, og Rangnick og Hasenhüttl har flere likheter i spillet sitt.

Trenerspørsmålet har vært et hett tema i flere uker allerede, med blant annet Mauricio Pochettinos navn ofte nevnt i ulike aviser. Argentineren er foreløpig under kontrakt med PSG, men rapportene skal ha det til at ting kan skje etter sesongen.

Ajax-manager Erik ten Haag har også fått flere beundrere etter sin jobb i Nederland, og Manchester United skal være en av de.

- Mistet interessen

Paul Scholes satt i BT Sports-studioet etter kampen, og hadde en klar formening om tilstanden i sin tidligere klubb.

- Man ser at de har mistet helt interessen. Manchester United måtte sparke Ole Gunnar Solskjær, men hva var så planen? De hentet inn en sportsdirektør som manager, og man ser at han mangler den erfaringen.

- Southampton spilte en glimrende kamp i dag, og man kan tydelig se forskjellen på de to lagene. Manchester United er litt over alt på banen, hvor spiller Bruno Fernandes? Jeg vet ikke. Vingene er ikke i nærheten av å jobbe hardt nok.

Og avslutter:

- Noen ganger må man gjøre den tunge jobben i fotball, og akkurat nå er dette laget veldig enkelt å spille mot.