RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

United-spillere i stygg bilulykke

Sist oppdatert:
Manchester Uniteds reservelagskamp mot Birmingham onsdag kveld er avlyst etter at to spillere fra klubben var involvert i en stygg bilulykke.

Ulykken fant sted ikke langt ifra Manchester Uniteds treningsfelt. 17 år gamle Phil Marsh ble fraktet til sykehus med luftambulanse, mens den andre spilleren ikke pådro seg alvorlige skader.

- Han har et brukket bein, en skade i armen og kuttskader i ansiktet. Tilstanden er stabil, melder klubben på sin internettside.

- Manchester Uniteds reservekamp mot Birmingham i kveld er avlyst etter at to spillere fra vårt ungdomslag var involvert i en stygg trafikkulykke på Carrington Lane i ettermiddag, fortsetter Manchester United i en offisiell uttalelse på sine hjemmesider onsdag ettermiddag.

For fem måneder siden mistet United-spilleren Jimmy Davis livet i en bilulykke. Han ble 21 år gammel. Davis omkom mens han var på utlån til 1. divisjonsklubben Watford.

Opprinnelig var det meningen at Ole Gunnar Solskjær skulle gjøre comeback etter skade i onsdagens reservelagskamp mot Birmingham, men planen ble endret tidligere denne uken.

Solskjær har fått beskjed om å ta det med ro en uke etter et hardt treningsprogram i det siste.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere