United-spillere i stygg bilulykke

Manchester Uniteds reservelagskamp mot Birmingham onsdag kveld er avlyst etter at to spillere fra klubben var involvert i en stygg bilulykke.

14.01.04 22:30

Ulykken fant sted ikke langt ifra Manchester Uniteds treningsfelt. 17 år gamle Phil Marsh ble fraktet til sykehus med luftambulanse, mens den andre spilleren ikke pådro seg alvorlige skader.

- Han har et brukket bein, en skade i armen og kuttskader i ansiktet. Tilstanden er stabil, melder klubben på sin internettside.

- Manchester Uniteds reservekamp mot Birmingham i kveld er avlyst etter at to spillere fra vårt ungdomslag var involvert i en stygg trafikkulykke på Carrington Lane i ettermiddag, fortsetter Manchester United i en offisiell uttalelse på sine hjemmesider onsdag ettermiddag.

For fem måneder siden mistet United-spilleren Jimmy Davis livet i en bilulykke. Han ble 21 år gammel. Davis omkom mens han var på utlån til 1. divisjonsklubben Watford.

Opprinnelig var det meningen at Ole Gunnar Solskjær skulle gjøre comeback etter skade i onsdagens reservelagskamp mot Birmingham, men planen ble endret tidligere denne uken.

Solskjær har fått beskjed om å ta det med ro en uke etter et hardt treningsprogram i det siste.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag