Manchester United-eide Axel Tuanzebe var på lån i Aston Villa tidligere denne sesongen, men ble nylig klar for et opphold i italienske Napoli.

Forsvarsspilleren fikk mindre spilletid enn ønsket i Aston Villa og derfor ble låneavtalen der terminert. Kort tid etter var han klar for en ny klubb.

Etter at Steven Gerrard fikk jobben som Aston Villa-manager ble det bare åtte minutter med fotball for Tuanzebe, før låneavtalen ble terminert.

LES OGSÅ: Keane slakter nytt Maguire-intervju: - Hvor mange ganger har han sagt det?

Agent: - Rivaleri ble vekket til live

Dette får spillerens bror og agent, Dimitri Tuanzebe, til å reagere. Han mener Gerrard fortsatt er farget av rivaleriet mellom Manchester United og Liverpool.

- Jeg har blandede følelser når det gjelder Axels tid i Aston Villa. Han er elsket av fansen fordi han bidro til suksessen da de spilte i The Championship. Den gang var han en nøkkelspiller som hjalp klubben til Premier League, sier han til ESPN.

24-åringen har totalt tre låneperioder bak seg i Birmingham-klubben.

LES OGSÅ: United-legende med knallhard dom: - Kast dem ut av klubben

- Men etter at Steven Gerrard ble utpekt til manager der, føles det som om rivaleriet mellom Liverpool og Manchester United ble vekket til liv. For å unngå misforståelser, så var Axel selv veldig åpen for å bli værende i Aston Villa. Han elsker fansen og det å være i Birmingham, men han har en karriere å passe på og kan kun nå sitt fulle potensial der han får en rettferdig mulighet til å spille, mener broren.

Tuanzebe har kontrakt med Manchester United ut 2023-sesongen og klubben har også en opsjon på å forlenge avtalen med ytterligere ett år om de ønsker.

- Støtte fra United

Nå har han imidlertid muligheten til å være med å vinne Serie A-tittelen med Napoli. Klubben kjemper i toppen like bak AC Milan og Inter etter halvspilt sesong.

Manchester United skal ha vært glad for at han fikk muligheten der, hevder agenten.

LES OGSÅ: Rangnick skal ha bedt tidligere Solskjær-assistent om å ta affære i United

- Manchester United har vist stor støtte for denne overgangen og sørget for at det var noe som kunne være positivt for Axel videre karriere. Napoli gjorde alt det de kunne for å få i stand overgangen, sier Dimitri Tuanzebe.

- Axel ble overtalt med at han garantert skulle få spilletid og det at mange spillere har lykkes i Napoli, selv om de har fått lite spilletid i andre klubber. Det er mange suksesshistorier der, sier han videre.

- Ble gjort helt klart

Tuanzebe er et produkt av Manchester Uniteds akademi og har vært i klubben siden 2006. Han har totalt spilt 37 A-lagskamper for Premier League-laget.

LES OGSÅ: Kritikken fortsetter. Nå får Rangnick høre det: - Det verste du kan gjøre

- Axel bestemte seg ikke for å dra før det ble gjort helt klart at han ikke var et førstevalg for Gerrard som stopper. Napolis tilbud var veldig fristende.

- Han er veldig spent på et nytt kapittel i karrieren nå. Han har fått muligheten til å flytte utenlands og spille for en klubb med mye historie og fans som elsker fotball.