*Nettavisen* Sport.

United stanget mot mål

Foto: AFP/SCANPIX

Men så fikset Carlos Tévez biffen for rødtrøyene.

12.11.08 08:33

MANCHESTER UNITED - QPR 1-0:

Fjerde runde av ligacupen burde vært grei skuring for Manchester United. Men seieren satt langt inne for de røde djevlene, som valgte å spare flere av de store stjernene sine.

Anderson, Ji-Sung Park, Nani og Carlos Tevez var imidlertid å finne i førsteelleveren, og sistnevnte sørget for lettelse i United-leiren, etter at laget hadde stanget mot QPR-målet i 75 minutter.

For QPR var aldri i nærheten av Uniteds mål mesteparten av kampen. De satset derimot friskt i forsvar, og fikk lenge betalt for det. Men etter 75 minutter ble Danny Welbeck taklet innenfor 16-meteren i det han var i ferd med å fange opp en ball fra Nani. Dommeren pekte på straffemerket.

Der var Tevez iskald, sendte keeper Radek Cerny i feil hjørne og plasserte ballen i mål. Og flere mål ble det ikke for noen av lagene. Dermed er det United som får plass i kvartfinalen.

- Danny Welbeck forandret kampen for oss, egentlig, og jeg er veldig fornøyd med ham. Han ga oss noe annerledes og skaffet det avgjørende straffesparket. Han kom nettopp tilbake fra en lyskeskade, men nå som han er frisk, er han i aller høyeste grad med i førstelagsbildet, sier Sir Alex Ferguson ifølge BBC.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.