RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

United-stjerne må ta pause fra fotballen

Sist oppdatert:
Darren Fletcher sliter med sykdom og blir borte på ubestemt tid.

Manchester Uniteds Darren Fletcher har lenge slitt med sykdom og tirsdag bekrefter klubben på sine nettsider at midtbanemannen nå skal ta en pause fra fotballen.

Fletcher har det siste året hatt flere fraværsperioder og en kronisk betennelse i tykktarmen, ved navn ulcerøs kolitt, skal være årsaken til at spilleren nå må ta en pause.

- På vegne av Darren Fletcher ønsker Manchester United å kunngjøre at han tar en lengre pause fra fotballen på grunn av helsen, heter det i en pressemelding fra klubben.

- Akseptert råd
Skotten har så langt denne sesongen fått med seg ti kamper for Old Trafford-klubben og var sist på banen i 2-2-kampen mot Benfica i slutten av november.

- Darren har akseptert rådene om å ta en pause fra fotballen. Dette fordi han skal ha en bedre sjanse til å komme tilbake for fullt, skriver Manchester-klubben videre.

Darren Fletcher har vært i United siden 2001 og har totalt fått med seg 197 kamper for klubben.

Han har i tillegg spilt 58 landskamper for Skottland.

At også Fletcher nå blir borte er ikke godt nytt for United. Klubben har slitt med en rekke skader denne sesongen.

Mange skader
Sentrale spillere som Javier Hernandez, Dimitar Berbatov, Michael Owen, Anderson, Nemanja Vidic og Tom Cleverley er også ute med skade.

Overgangsvinduet åpner først 1. januar, noe som betyr at United-manager Sir Alex Ferguson ikke kan hente forsterkninger før den travle jule- og nyttårsperioden er over.

United møter Queens Park Rangers på bortebane i neste ligakamp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere