RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

United-stjerne mister OL

En av Manchester Uniteds stjerner skulle spilt OL-turneringa i fotball, men må melde forfall. Se hvem det gjelder.

Park Ji-Sung var tiltenkt en svært sentral plass i Sør-Koreas OL-lag i Beijing i august. Det er tre åpne plasser for spillere over 23 år på hvert av lagene, og Park skulle hatt én av disse plassene.

Men 27-åringen ble kne-operert i fjor – og sliter fortsatt med sitt venstre kne. Det medfører at han heller ikke får spilt Sør-Koreas VM-kvalifiseringskamp mot Turkmenistan kommende lørdag.

- Dessverre vil ikke Park bli tatt ut til OL. Etter å ha diskutert saken med det koreanske fotballforbundet, bestemte vi oss for å innse at Park ikke er skadefri, og dermed blir han i sin klubb, sier Sør-Koreas landslagstrener Park Sung-Hwa til BBC.

Han påpeker at Manchester Uniteds oppkjøring til den nye sesongen starter allerede 7. juli. – Det blir veldig vanskelig for spilleren å komme tilbake for så å spille godt for laget, avslutter treneren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere