RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Andrew Yates/AFP

United-stjerne vil aldri forlate klubben

Sist oppdatert:
- Jeg ser ikke for meg å spille for andre klubber enn United, sier Wayne Rooney.

England møter Brasil til landskamp i Quatar lørdag, og en av lagets største stjerner er Manchester Uniteds Wayne Rooney.

Det har vært snakket om at 24-åringen kanskje vil prøve seg i en annen liga enn Premier League, men selv avfeier han dette.

- Det er hyggelig å bli lagt merke til, meg jeg er veldig glad med tilværelsen i United, og dersom ikke klubben vil noe annet kan jeg ikke se for meg at jeg noen gang drar, sier Rooney foran landskampen ifølge Reuters.

- Jeg har to år igjen av kontrakten etter årets sesong, så jeg er sikker på at vi kommer til å sette oss ned for å forhandle om en forlenget avtale i løpet av de neste månedene, sier Rooney.

- Jeg elsker dette stedet. Det er en 30 minutters kjøretur unna huset mitt, og jeg har en stor mulighet til å vinne flere troféer, sier spissen.

Rooney forteller at han har ønsket å spille mot Brasil helt siden han var liten, men benekter at han er den spilleren i Englands tropp som er nærmest brasilianerne i talent.

- Jeg er ikke engang den mest talentfulle i troppen. Joe Cole er for eksempel mye bedre, mener Rooney.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere