Det var da Ole Gunnar Solskjær valgte Fred som sin siste innbytter i Champions League-møtet med Villarreal at det rant over for Donny van de Beek.

TV-bildene viste at nederlenderen avbrøt oppvarmingen, kastet fra seg vesten i sinne og satte seg skuffet ned på innbytterbenken. Deretter tok han ut tyggisen sin og kastet den ned i det tekniske området der Ole Gunnar Solskjær og hans assistenter sto.

Solskjær: - Jeg har nok innbytter-rekorden

Van de Beeks oppørsel har skapt overskrifter i britisk tabloidpresse, og på fredagens pressekonferanse før møtet med Everton ble Solskjær konfrontert med hendelsen.

- Jeg leder en stall full av internasjonale spillere, konkurransedyktige fotballspillere, som vil utgjøre en forskjell, sa Solskjær.

- Alle vil selvfølgelig være på banen. Donny var klar for å komme inn, slik alle spillere bør være. Jeg har vært innbytter oftere enn noen i denne klubben, sannsynligvis. Jeg har nok rekorden, og det er slik at du må være klar til enhver tid. Jeg har ikke alltid vært veldig fornøyd, men det er manageren som bestemmer.

Les også: Fredagens Premier League-rykter

- Vi trenger positiv energi

Solskjær er klar på at han forstår frustrasjonen, men advarer mot at han vil være strengere hvis spillere begynner å påvirke lagånden negativt.

- Jeg forstår frustrasjonen, for alle vil spille. Det må omgjøres til energi og målrettethet når du kommer inn. Vis meg det. Det gjelder ikke bare Donny, men for alle spillerne. Vi trenger positiv energi og kan ikke ha spillere som suger ut den positive energien

- Donny har aldri påvirket laget negativt, bare så det er sagt, men så fort jeg ser at spillere gjør det, blir det annerledes. Da må jeg være itt strengere.

Manchester United tar imot Everton på Old Trafford lørdag klokken 13.30.