Lørdag morgen publiserte Manchester United-spilleren et bilde av seg selv i det som ser ut som varmere strøk. Med utsikt til hav og nærliggende luksusvillaer, var det tydelig at Pogba ikke befant seg i Manchester.

Spekulasjonene rundt en overgang for stjernespilleren har haglet den siste tiden, og øverst på lista over klubber han har blitt linket til finner man italienske Juventus.

Med bildet lørdagen morgen, satt United-stjernen fart på spekulasjonene rundt en overgang. I kommentarfeltet dominerer hashtaggen #POGBACK, hvor fansen antyder at Pogba er på vei til å gjøre et comeback for nettopp Juventus.

Franskmannen tilhørte klubben fra 2012 til 2016, før han sluttet seg til United, hvor han har vært siden.

Les også: Nedslående tall for Norges stjerner: - Dette kan ikke fortsette

Hevder Pogba får langt mindre betalt

Ifølge La Gazetta dello Sport er det bare detaljer som står mellom Pogba og en kontrakt i Juventus, det skriver avisen lørdag morgen. Dette er imidlertid ikke bekreftet fra verken United, Juventus eller Pogba selv.

Gazetta hevder videre at lønna vil ligge på 8.5 millioner pund i året etter bonuser. Det tilsvarer 163,000 pund i uken, mot 290,000 pund ukentlig, som han nå drar inn i Manchester.

Det er med andre ord ingen lønnsøkning superstjernen får dersom han slutter seg til italienerne.

Les også: Superstjernens barndomsvenninne lar seg imponere: - Det er vanskelig å forklare

- Har forutsetninger for å lykkes igjen

Fotballekspert Lars Tjærnås tror at Pogba og Juventus kan komme til enighet.

- Juve har behov for det han står for på sitt beste, og spilleren har behov for en klubb der han er velkommen, har lyktes og har forutsetning for å lykkes igjen, skriver Tjærnås til Nettavisen.

En overgang vil også gagne United, mener han.

- En selgende klubb får penger for en som aldri klarte bli beste utgave av seg selv i Manchester. Jeg vil anta at dette går i orden, fortsetter eksperten.

Pogbas kontrakt med den engelske klubben går ut i juni. Det har lenge vært snakket om at 29-åringen vil forlate United. Midlertidig manager, Ralf Rangnick sa allerede for en måneds tid siden at Pogba sannsynligvis ikke ville forlenge kontrakten og at han ikke kom til å spille i United neste sesong.

Les også: Coutinho før møtet med City: - Har fått mange meldinger fra Liverpool-fans