*Nettavisen* Sport.

United-stjerner i fylleslag

Foto: SCANPIX/AFP/RABIH MOGHRABI

Manchester United har et par fridager i Dubai uten koner og kjærester. Dette utnyttet de til fulle.

21.01.04 16:43

Manchester United er på en fire dagers treningsleir i Dubai, hvor ingen kjærester eller koner fikk være med.

Og gutteturen ble til nettopp det, en guttetur.

Brown kastet ut
Natt til mandag ble det skikkelig fuktig for fotballstjernene, noe som endte med at Wes Brown ble kastet ut av Zinc Bar hvor de hadde slått seg til ro for kvelden.

- Wes Brown og Paul Scholes var veldig fulle da de ankom. Resten av av laget satt i VIP-området, men Wes var rett foran scenen og forsøkte å se bandet som spilte, men han kunne knapt stå på beina. Han sjanglet rundt. Det var en rekke flyvertinner fra Emirates til stede, som flokket seg rundt dem. Wes klådde på en jente og en av dørvaktene kastet ham ut, sier et vitne til fylleslaget til Daily Mirror.

I løpet av to timer i Zinc Bar, skal United-spillerne ha drukket tett. Vodka, champagne og øl gikk ned på høykant og barregningen endte på nesten 20 000 kroner.

Pappa Giggs koste seg
En som valgte å konsenterere seg mer om flyvertinnene fra Emirates enn om drikkingen, var Ryan Giggs. Han ble sittende for seg selv med to av dem.

- Ryan satt og snakket med en av jentene i evigheter. De forlot baren sammen med ham og ble med resten av laget i minibussen som tok dem tilbake til hotellet de bodde på, sier Daily Mirrors kilde.

Giggs ble far for første gang i april.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag