RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

United vendte etter sløv start

Oslo (NTB): Drøye 20 minutter tok det før Manchester United-forsvaret så ut til å våkne i mesterligaen tirsdag. Storlaget slo likevel tilbake og vant 3-2 over Braga på Old Trafford.

Alex Fergusons menn måtte ty til nok en solid opphenting for å beseire portugiserne og innkassere den tredje mesterligaseieren på rad. For som flere ganger den siste tiden var det gjestene som kom best i gang i Manchester.

Før to minutter var spilt feilet United-forsvaret for første gang. Hugo Viana fikk god tid til å slå inn fra venstre, og Alexander Büttner, som spilte sin første mesterligakamp noensinne, tapte i lufta for Alan, som kontant stanget inn 1-0.

Samme mann var på farten i det 20. minuttet. Michael Carrick, for anledningen midtstopper, klarte ikke å holde følge med Eder på kanten, og i feltet fikk en umarkert Alan prikke inn tomålsledelse for Braga.

United hadde god kontroll utover i kampen og fortsatte stormløpet mot Braga-målet etter pause. I det 62. minuttet pirket Jonny Evans inn utligningen etter en corner. Og kvarteret før slutt var det hele vendt. Tom Cleverley slo en strålende ball inn mot Hernández, som gjorde en god jobb da han stanget inn 3-2-målet. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere