RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

United vil forlenge med Rio

Sist oppdatert:
Ryktene om at Chelsea planlegger å komme med et skyhøyt bud på Rio Ferdinand i sommer, gir Manchester United kalde føtter. Nå vil Old Trafford-klubben tilby stopperen ny kontrakt.

Ifølge lokalavisen Manchester Evening News går Chelsea-manager José Mourinho med planer om å kjøpe Rio Ferdinand i sommer. Portugiseren drømmer om å ha Ferdinand og John Terry som midtstopperpar neste sesong.

Ferdinands agent Pini Zahavi har sterke bånd til Chelseas mektige eier Roman Abramovitsj, og russeren er klar til å komme med et skyhøyt bud for å sikre seg den engelske landslagsstopperens tjenester.

Disse ryktene har ifølge Manchester Evening News fått Manchester Uniteds manager Sir Alex Ferguson til å kjempe med nebb og klør for å beholde spilleren han betalte 29,1 millioner pund for i juli 2002.

Ferdinand skrev under på en femårsavtale med Manchester United da han kom fra Leeds i 2002. Nå skal Ferguson være klar til å tilby stopperen en solid lønnsøkning i en ny kontrakt.

26 år gamle Ferdinand har i sin nåværende kontrakt en ukelønn på omlag 70,000 pund.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere