RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

United ydmyket i Tyrkia

Sist oppdatert:
Etter å ha sett Manchester Uniteds reservelag mot Fenerbache, er det all grunn for United-fansen å frykte ligacupsemifinalen mot Chelsea. Les Fergusons reaksjon her.

FENERBAHCE-MAN.UNITED 3-0: Manchester United stilte med et tilnærmet reservelag mot tyrkerne. Bare Cristiano Ronaldo var igjen fra førstelaget.

Det ble for tøft. Etter en jevn 1. omgang scoret Tuncay to kjappe scoringer i 2. omgang. I siste minutt satte han så punktum med sin tredje scoring for dagen.

Engelskmennene var på vei inn i kampen igjen på 0-1, og Kieran Richardson skjøt i nettveggen nærmest for åpent mål. Da slo tyrkerne kontra, og kampen var kjørt for engelskmennene. Etterpå kontrollerte hjemmelaget inn til en sikker seier, og seieren kunne vært større etter noen gedigne sjanser i sluttminuttene.

- Jeg har ingenting å si på at det ble 0-3, men spillerne vil skjønne at de ikke kan spille som dette én gang til. Vi hadde noen brukbare forsøk fremover på banen, men viste svakheter defensivt - spesielt i 2. omgang, sier Manchester United-manager Alex Ferguson.

Dermed ble Manchester United nummer to i gruppa etter Lyon som vant enkelt mot Sparta Praha, men Ferguson sa at det uansett ikke var så viktig hvem de trakk i neste runde.

Manchester United-reservene er også klare for semifinalen i ligacupen, og manager Alex Ferguson har varslet at han vil la dem spille også i semifinalen mot Chelsea.

Chelsea satser på å vinne turneringen, og stiller tilnærmet toppet lag. Etter onsdagens kamp tyder alt på at semifinalen kan bli en veldig vond opplevelse for United-fansen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere