RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Uniteds klage avvist

Sist oppdatert:
FIFA har avvist Manchester Uniteds klage på Real Madrid, etter at spanjolene tok kontakt med Cristiano Ronaldo om en mulig overgang.

Den engelske klubben anmeldte Real Madrid for måten de forsøkte å lokke portugiseren på. Den 27. mai skrev Manchester United en krigserklæring på sin hjemmeside.

- Manchester United har med voksende irritasjon sett Real Madrids kommentarer om at de vil verve Ronaldo. Faktum er at spilleren er under en langtidskontrakt, og at spilleren ikke er til salgs. Hvis ikke Real Madrid slutter med sin uakseptable oppførsel, har vi ikke annet alternativ enn å rapportere klubben til FIFA.

Det hjalp svært lite. For Ronaldo røpet i et intervju med den brasilianske avisen Terra at han gjerne vil spille for Real Madrid. - Men bare hvis det er sant at de vil betale meg og Manchester United det de har sagt de vil betale.

FIFA har valgt å avvise Uniteds klage, siden engelskmennene ikke kan dokumentere at et kontraktsbrudd har skjedd, melder Aftonbladet.

Daily Express skrev for noen dager siden at Ronaldo har sagt ja til Real Madrid, ifølge avisen så skal Ronaldo får 300.000 pund i uka – noe som gjør ham til verdens beste betalte fotballspiller.

Her får du flere fotballsnyheter

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere