Gå til sidens hovedinnhold

Uniteds nye Beckham?

- Gutten er et geni, sier landslagssjef Nigel Worthington. Se video!

Målfarlig, britisk midtbanespiller i Manchester United? Da blir man sammenliknet med én mann på Old Trafford: David Beckham.

Oliver Norwood er 18 år og nordirsk U21-landslagsspiller. Både mot Tyskland (1-1) og Tsjekkia (1-2) er det unggutten som har stått for nordirenes bidrag i målprotokollen. Landslagssjefen tror nesten ikke det han ser av United-spillere:

- På ti forsøk kommer han til å score på atte-ni av dem, når han legger ballen til rette for frispark, sier landslagssjef Nigel Worthington.

Den neste Beckham?
På You Tube finnes det allerede klipp av scoringene merket med «The next David Beckham»:

Sjekk målet hans mot Tyskland her:

HTML EMBED

Sjekk målet hans mot Tsjekkia her:

HTML EMBED

Worthington: - Oppsiktsvekkende
Den glødende omtalen fra den nordirske U21-treneren vil ikke gjøre forventningene mindre i framtida.

- Den gutten er et geni. Han kommer til å bli en meget god fotballspiller. Hans kvaliteter på dødball er oppsiktsvekkende. Fra den første dagen jeg så ham på trening, imponerte han med fantastisk teknikk og ballbehandling.

- Kvaliteten på avleveringene hans er utrolig for en spiller på hans alder. Det er en glimrende egenskap å putte på toppen av imponerende basisferdigheter på banen, sier Worthington.

Tosic stjal showet
Norwood er under Ole Gunnar Solskjærs vinger på Uniteds reservelag. Han scoret ni ganger på 28 opptredener for reservelaget i fjor, og undertegnet proffkontrakt med klubben i sommer.

- Han har evnen til å forandre kampbildet, har Uniteds U18-trener, Paul McGuinness, uttalt om spilleren.

Norwood spilte hele oppgjøret da Manchester United-reservene slo Hull Citys reserver tirsdag kveld. Zoran Tosic ble kveldens mann med sine to scoringer.

United-reservene vant oppgjøret 2-1.

Kommentarer til denne saken