Gå til sidens hovedinnhold

Unitedstjerne gjør som han vil

Edwin van der Sar får lenger ferie enn de andre spillerne.

Edwin van der Sar spilte en viktig rolle for Nederland under sommerens EM-sluttspill og ble kåret til en av turneringens beste målvakter. Selv om den rutinerte keeperen nå gir seg på landslaget, har han tidligere gitt beskjed om at han ønsker å ta én siste sesong i Manchester United før han legger hanskene på hylla.

Det ser imidlertid ut som Van der Sar trenger litt mer hvile enn de andre spillerne. Nederlenderen har nemlig fått dispensasjon av Manchester Uniteds manager, Sir Alex Ferguson, til å møte opp til årets sommertrening når han føler seg klar, mens resten av Uniteds stjernegalleri må stille i fotballsko og kortbukse allerede tirsdag.

- Han trenger å få seg en god ferie nå og jeg har gitt ham tillatelse til å ta så mye fri som han ønsker. Dette er først og fremst på grunn av alderen hans og at han selv vet hvor mye hvile som trengs, sier Ferguson til klubbens offisielle nettside.

Den legendariske skotten mener at United-keeperen er såpass rutinert og profesjonell at det ikke er noen problemer med å gi ham særbehandling.

- Han har hele tiden tatt vare på seg selv og det er viktig. Edwin har vunnet Mesterligaen to ganger, samt at han har tapt en tredje finale.

- Han har også spilt 130 landskamper. Det er ingen grunn til å tvile på at han alltid presterer. Han er en ærlig og jordnær gutt, sier Ferguson.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!
Fotballgal? Prøv dette spillet!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Kutt den skyhøye strømregningen: Slik får du billigst og best varempumpe