Real Madrids pinlig cuptap mot tredjedivisjonslaget Real Union tirsdag, har fått varsellampene til å blinke på Santiago Bernabeu.

De regjerende La Liga-mesterne, som tidligere har vunnet cupen hele 17 ganger, røk ut av turneringen på bortemål, etter å ha spilt 6-6 sammenlagt mot den antatt svakere motstanderen.

Fansen har i lengre tid vært kritiske til måten Real spiller på denne sesongen, og i media spekuleres det nå i at et nytt tap mot Valladolid i ligaen lørdag, kan føre til at klubbens tyske trener, Bernd Schuster får sparken.

Treneren selv, er imidlertid ikke så veldig bekymret for akkurat det.

- Jeg er ikke bekymret, men forstår at andre kanskje tviler på meg og den jobben jeg har gjort med dette laget, sier tyskeren ifølge Reuters.

LES OGSÅ: Spansk cupsjokk

Sliter med forsvaret
Hovedstadslaget tapte den første kampen med 3-2 borte, men slo tilbake og hadde brukbar kontroll da de ledet 4-2 hjemme i det andre oppgjøret.

En scoring av Eneko Romo i det 90. minutt, snudde imidlertid alt på hodet.

Dette var Real Madrids åttende baklengsmål på hjemmebane i løpet av bare sju dager, og Schuster visste ikke hvordan han skulle forklare den defensive kollapsen.

Den rutinerte høyrebacken Michel Salgado, mener at også spillerne må ta ansvar for å finne ut hva som er problemet med det bakerste leddet.

- De har scoret seks mål mot oss på to kamper, og dette må vi analysere nøye. Når treneren ikke kan forklare hva som er galt, er det opp til oss spillerne å forklare det for ham. sier Salgado.

Både Fabio Cannavaro og Christoph Metzelder pådro seg skader i oppgjøret, og må dermed føye seg til klubbens allerede lange skadeliste.

Raul i tre hundre
Den eneste Real Madrid-spilleren som kunne gå av banen med æren i behold tirsdag, var klubbfavoritt Raul. Spissen scoret tre mål, og er dermed oppe i 300 mål for det spanske storlaget.

- Dette var veldig smertefullt for både spillerne og fansen. Det er ingen unnskyldninger for et slik tap, sier veteranen.

Real Union er imidlertid ikke helt ukjent med cupsuksess. Tidlig i forrige århundre vant laget nemlig den spanske cupen ved tre anledninger.

Det begynner likevel å bli lenge siden, og klubbens trener, Inaki Alonso, var storfornøyd med ny suksess.

- Jeg tror fortsatt at jeg drømmer. Vi visste det ville bli vanskelig, men vi hadde også troen på at det kunne gå, sier han.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).