CLUB BRUGGE-PSG 1-1

Onsdagens kamp i Belgia var første gang trioen Neymar, Lionel Messi og Kylian Mbappé startet en kamp sammen for Paris-klubben. Trioen fant ikke umiddelbart tonen sammen for PSG før den franske stjernen måtte forlate banen med en skade allerede før 50 minutter var spilt.

Les også: Ekspertene bet seg merke i Haaland-bildene: - Det er umulig

Paris-klubben tok likevel en oppskriftsmessig ledelse ved Ander Herrera etter 15 minutter i bortekampen. Club Brugge slo imidlertid tilbake ved et hardt skudd som skiftet retning av Hans Vanaken like før halvtimen var spilt.

Messi var for første gang i startoppstillingen til PSG etter overgangen fra Barcelona i sommer. Argentineren var lite involvert og gjorde flere enkle pasningsfeil innledningsvis, men viste prov på sin klasse da han sendte en avslutning i krysstangen etter 29 minutter.

Stillingen til pause på Jan Breydelstadion var 1-1.

Den andre omgangen var kun fire minutter gammel da PSG-stjernen Mbappé gikk i bakken etter en smell i den venstre ankelen. Franskmannen gikk umiddelbart ned i gresset og markerte for bytte.

- Dette er selvfølgelig vonde bilder for Mbappé og PSG. Vi fikk snaue 50 minutter med den potensielle drømmetrioen. Han fikk seg en ordentlig trøkk i første omgang, men må gi tapt etter nok en smell, sier TV 2-kommentator Espen Ween i det Mbappé forlot banen.

Les også: Reagerte på det han så i Liverpool-kampen: - Så svake

Messi markerte seg heller ikke nevneverdig etter at angrepskollegaen forlot banen. Argentineren ble belønnet med et gult kort etter en duell etter drøye 70 minutter.

- Om det er det eneste som står i statistikken så vil det overraske, kommenterte Ween.

Like etter holdt Noa Lang på å sende Club Brugge i ledelsen med et akrobatisk brassesparkforsøk som gikk like til side for stolpen.

Få minutter senere blåste Messi en avslutning godt over fra 12-13 meters hold.

PSG presset på for seier i sluttminuttene, men klarte ikke å bryte ned et hardtarbeidende Brugge-lag. Dermed endte det med poengdeling i Champions League-premieren.