RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

US Over for Venus

(Scanpix/AFP)
Sist oppdatert:
En «gammel» legende detonerte en aldri så liten bombe i US Open.

Venus Williams (29) var ranket som nummer tre og regnet som en av finalekandidatene i US Open. Men i stedet endte moroa allerede i tredje runde av årets siste grand slam-turnering.

Og det var ingen ringere enn Kim Clijsters som detonerte bomben. US Open-vinneren fra 2005 la opp i 2007, men etter å ha født en datter, er den belgiske 27-åringen på full fart tilbake.

På vei tilbake
Den dramatiske tredjerundekampen søndag kveld endte 2-1, og settsifrene 6-0, 0-6, 6-4 sier mye om hvordan kampen svingte.

Belgiske Kim Clijsters slo tredjeseedede Venus Williams ut av US Open søndag i en dramatisk kamp. Det endte 6-0, 0-6, 6-4.

US Open er Clijsters fjerde turnering siden comebacket tidligere i år. Den tidligere verdenseneren var ikke kvalifisert for turneringen, men kom med på et såkalt «wild cart».

Super Serena
Mens Venus Williams må se resten av US Open fra tribunen, hadde lillesøster Serena ingen problemer med å ta seg videre til fjerde runde. Hun feide Daniela Hantuchova av banen i to strake sett.

Dermed kan Serena være på vei mot karrierens fjerde triumf i US Open - og sin tredje av fire mulige grand slam-titler denne sesongen.

(NTB/Reuters/Nettavisen)

Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere