*Nettavisen* Sport.

USA drar ifra i Ryder Cup

Foto: AFP/Scanpix

Men Tiger Woods har ennå til gode å vinne en kamp.

01.10.12 19:41

USA er i føringen med 10-6 over Europa foran søndagens avslutning av prestisjeturneringen Ryder Cup.

Mens de amerikanske spillerne delvis har imponert har Tiger Woods ennå til gode å vinne en kamp. Han ble satt på sidelinjen i lørdagens foursomekamp som USA vant 3-1.

Les også: Woods benket i Ryder Cup.

I par med Steve Stricker åpnet han svært så beskjedent på de ni første hullene. På de ni siste viste han imidlertid noe av hvorfor han fortsatt må regnes som en av verdens beste golfspillere. Det eneste som ødela var at Luke Donald i par med Sergio Garcia spilte minst like bra da det gjaldt som mest. Europa sikret seg kampen med ett hull etter å ha delt det siste hullet.

Før det hadde Bubba Watson og Webb Simpson avgjort sin kamp mot Justin Rose og Francesco Molinari med fire hull igjen å spille. Dustin Johnson og Matt Kuchar slo Nicolas Colsaerts og Paul Lawrie med ett hull.

I den siste duell lå Rory McIlroy og Ian Poulter under for Jason Dufner og Zach Johnson, men takket være tre strake birdeputter fra Poulter på de tre siste hullene klarte Europa 2-2 i den siste fourballkampen.

Les også: Europa får kjørt seg i Ryder Cup.

Søndag skal tolv amerikanerne ut i duell mot tolv europeere. Det er ventet at den europeiske kapteinen Jose Maria Olabalzal vil toppe laget fra første hull for å sette press på amerikanerne. For USAs kaptein John Love III holder det at hans spillere vinner minst fire av kampene og deler en kamp for å vinne turneringen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.