Usain Bolt: - Jeg følte det som om jeg hadde lagt opp

SJEF: Usain Bolt er klar for mer show. FOTO: NTB scanpix

SJEF: Usain Bolt er klar for mer show. FOTO: NTB scanpix Foto: Martin Rickett (Pa Photos)

Verdens raskeste mann er tilbake fra skade.

Usain Bolt satser maksimalt på å komme tilbake på sprinttoppen. Han vil igjen bevise at han er tidenes raskeste mann.

Han fikk 2014-sesongen ødelagt av skader og sier han følte det som om han hadde lagt sprintskoene på hylla. Justin Gatlin overtok sprinttronen, og det likte jamaicaneren dårlig.

- Folk snakket om Justin Gatlin som verdens best rankede sprinter. Jeg følte det nærmest som om jeg var glemt og hadde lagt opp, sa verdensrekordholderen på 100 og 200 meter på en pressekonferanse skoprodusenten Puma holdt tirsdag.

- Egentlig synes jeg det var litt morsomt, men også underlig. Jeg tenkte «Wow, en sesong på sidelinjen, og det virker som om jeg ikke er med lenger», sa Bolt smilende til et stort pressekorps.

- Jeg kan fortelle at jeg føler meg i god form og klar for 2015-sesongen. Der blir VM i Beijing det store målet. Det blir en skikkelig forberedelse til OL i Rio. Jeg er innstilt på å forsvare titlene mine både i VM og OL, sa Bolt på tirsdagens pressetreff.

VM i Beijing, i Fugleredet, der Usain Bolt virkelig fikk sitt store gjennombrudd med to individuelle OL-gull og to verdensrekorder i 2008, går fra 22. til 30. august. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.