RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Usain Bolt avviser gulltrippel

Foto: AFP/Scanpix
Olympisk mester og verdensrekordholder Usain Bolt utelukker tre individuelle OL-gull i London i 2012.

Tidligere denne uken har det blitt foreslått at arrangørene kunne stokke om på programmet slik at Bolt kunne forsvare distansene på 100 og 200 meter og samtidig prøve 400 meter. Bolt, som også har gull på stafettdistansen 4x100 meter, sier selv at det ikke kommer på tale å løpe tre individuelle distanser.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

- Jeg har aldri sagt at jeg kan løpe tre konkurranser, fordi det blir for stor belastning og jeg tviler på at jeg kan klare det, sa Bolt til Reuters, og la til:

- Jeg kan gjøre 100 eller 200, eller 200 og 400, men ikke alle tre.

22-åringen er for tiden hovedattraksjonen i en nystartet løpeklubb på Jamaica, som har tiltrukket 23 atleter fra Karibien, Gambia og Sør-Afrika. Klubben, som har Bolts trener Glenn Mills som grunnlegger og president, trener atleter for 100, 200, 400 og 400 meter hekk. Bolt erkjenner at en del av dem har kommet fordi de ønsker å slå ham, noe han selv er ganske positivt innstilt til.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere