RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Usain Bolt er tilbake i superform, og vant 100-meteren under fredagens Diamond League-konkurranse i London med tiden 9.87.
Usain Bolt er tilbake i superform, og vant 100-meteren under fredagens Diamond League-konkurranse i London med tiden 9.87. Foto: Phil Noble

Usain Bolt tilbake i superform

Sist oppdatert:
Vant 100-meteren i Diamond League i London på 9.87 sekunder.

Usain Bolt er tilbake i storform etter lang perioder med skadeproblemer. Under Diamond League i London fredag kveld løp han lekende lett inn til 9.87 i semifinalen på 100m, i motvind 1,2.

Verdensrekordinnehaveren på distansen hadde ikke den beste starten og lå litt bakpå halveis i løpet, men på de siste 20-30 meterne viste han gamle takter, og kunne slakke av på farten før mål.

Finaleløpet ble ikke like lett for jamaicaneren, men løp igjen på 9.87, denne gang i litt mindre motvind, 0,8. Bolt vant foran amerikanske Michael Rodgers på 9.90 og landsmannen Kemar Bailey-Cole på 9.92.

Kveldens løp var det første for Bolt på seks uker, da han løp på beskjedne 10,12 sekunder. Jamaicaneren har siden slitt med ryggen, og måtte stå over flere Diamond League-konkurranser.

Amerikanske Justin Gatlin, som innehar årsbeste i verden på 9.74, deltok ikke i kveldens løp. Bolt og Gatlin møtes trolig ikke før VM i Beijing neste måned.

9.87: Usain Bolt i semifinalen på 100m under Diamond League i London 24. juli.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere