Gå til sidens hovedinnhold

- Usikkert når Rooney er tilbake

Wayne Rooney og Javier Hernandez står over møtet med Basel.

Manchester United må klare seg uten både Wayne Rooney og Javier Hernandez når klubben er vertskap for Basel i Champions League tirsdag.

Rooney sliter fortsatt med en lyskeskade, mens Hernandez pådro seg en skade i helgens møte med Stoke og må også stå over europacupkampen.

Det er fortsatt uklart hvor lenge manager Sir Alex Ferguson må klare seg uten Rooney på topp.

- Han spiller ikke mot Basel. Det er helt klart. Det er veldig vanskelig å vurdere slike skader. Men vi håper han er tilbake så fort som mulig, sier skotten til Uniteds nettside.

- Han var ute å jogget litt i morges, men det var alt. Det er vanskelig å si. Det er lettere med Hernandez. Han vil være tilbake neste helg, sier managerveteranen.

Dette betyr at spillere som Dimitar Berbatov, Federico Macheda, Michael Owen og Danny Welbeck kjemper om plassene i United-angrepet.

Ferguson vil ikke avsløre om Berbatov får spille sin første kamp i Champions League, siden 4-1-seieren over Schalke 04 i mai, men forsikrer om at bulgareren er et alternativ.

- Han spiller fortsatt en viktig rolle i dette laget. Jeg trenger ikke å forsikre Dimitar om det. Dette vet han, sier Ferguson.

- Det er fortsatt tidlig i sesongen og masse muligheter til å få spille. Owen, Macheda og Diouf har heller ikke fått så mye spilletid, men vi har også bare spilt seks ligakamper, sier han.

I tillegg til Rooney og Hernandez, er også Jonny Evans, Chris Smalling, Nemanja Vidic, Darron Gibson og Tom Cleverley skadet for United.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken