Usikre på Skarsfjord

Tromsø-fansen var ikke fra seg av begeistring over ansettelsen av Terje Skarsfjord som ny trener, men er glad for at det nå kan bli ro i klubben igjen.

20.08.03 14:36

Onsdag ble det kjent at Terje Skarsfjord erstatter Trond Johansen som Tromsø-trener. Tromsøs supportergruppe, Isberget, håper trenerbyttet vil hjelpe, men er langt i fra sikre på om det er nok til å redde klubbens plass i Tippeligaen.

- Det gjenstår å se. Men onsdagens trening ble gjennomført i en mer positiv og aggressiv tone enn det var på tirsdagens trening, sier Isbergets nestleder, Petter Markussen, til TV 2 Nettavisen.

- Og det er ikke tvil om at Terje Skarsfjord er en bra trener. Han er en av de fremste teoretikerne i Tippeligaen, utdannet pedagog og flink med mennesker, legger han til.

Likevel virker du ikke overbegeistret?

- Det viktigste nå er å få ro rundt klubben. Vi godtar at Terje og Lars Espejord kommer inn, og det er en bra økonomisk løsning for klubben. Vi får finne oss i dette, og håpe at det gir resultater, sier Markussen videre.

- Bør gå av

Forrige uke uttalte Isberget at de helst så at Trond Johansen ble erstattet med en trener utenfra - hvis han skulle erstattes. De ble ikke bønnhørt. Duoen Skarsfjord/Espejord har fått kontrakt ut sesongen. Når den er omme, håper Isberget at enkelte i styret bør vurdere sin stilling.

- Ja, Gunnar Wilhelmsen sa på onsdagens pressekonferanse at han ikke ville gjøre det, men det er enkelte i styret som helt klart bør gjøre det, sier Markussen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.