RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Uslåelige Odd

Foto: Birte Ulveseth/Scanpix
Sist oppdatert:
Startet nasjonaldagsfeiringen med festfotball mot Løv-Ham.

Den suverene serielederen i Adeccoligaen Odd Grenland fortsatte sin seiersrekke og er oppe i syv strake trepoengere etter å ha slått Løv-Ham 3-1 fredag kveld.

Etter 29 minutter ga Sven Fredrik Stray hjemmefansen jubel ved å sette hodet på et presist hjørnespark fra Espen Ruud, som Peter Kovacs stusset videre bakover.

Veteranen Morten Fevang vet fortsatt hvor målet står og ti minutter seinere la han på til 2-0 ved å rage høyest i feltet på et hjørnespark fra Chukwuma "Bentley" Akabueze.

Etter å ha hatt flere gode muligheter i kampen fikk "Bentley" også nettkjenning til slutt. I det 69. minutt sto angriperen alene på syv meter og headet inn Jacob Sørensens innlegg.

I det 86. minutt satte Mats Cato Moldskred inn trøstemålet for bortelaget.

Start fulgte opp
Makrellfotballen ruller videre på Sørlandet etter at Start slo Kongsvinger 2-0 på Sør arena, etter mål av Bernt Hulsker og Aram Khalili. Start er, i likhet med Odd, også ubeseiret så langt i årets Adeccoliga. Forskjellen ligger i de tre uavgjorte kampene som holder sørlendingene seks poeng bak Odd.

For Kongsvinger sin del fortsetter den grusomme innledningen på årets sesong. Etter 8 kamper står de med kun to uavgjorte kamper og ligger nederst på tabellen. Onsdag denne uken meldte glomdalen.no at trener Thomas Berntsen var blitt sparket som en konsekvens av de manglende sportslige resultatet.

Opptur for Sandefjord
Det andre trenerløse laget Sandefjord tok imot Alta hjemme på Komplett.no arena i Adeccoligaens festrunde før 17. mai. I forrige uke ble Tor Thodesen avskjediget. Fredag tok spillerne selv ansvar for å skaffe seg en hyggelig feiring av morgendagen.

Etter 29 minutter var Ørjan Røyrane sist på ballen som ga hjemmelaget 1-0-ledelsen. Røyrane startet på benken, men kom inn etter kun 12 spilte minutter for en skadet Samuel Isaksen.

Ledelsen holdt til pause men ikke lenger. Helt i åpningen av andre omgang utlignet Alta ved Martin Norbye og satte en støkk i hjemmelaget. Den satt i helt frem til det 89. minutt da Eirik Markegård dundret inn 2-1-målet til ellevill jubel blant hjemmefansen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere