Gå til sidens hovedinnhold

Uslepen diamant?

Ja, vi likte svært godt vår lunsjbanker på Bjerke i dag i den siste starten, og da snakker vi om et spenstig tredjevalg i spillet!

Tirsdagen startet opp med lunsjtrav til både Åby i Sverige og på Bjerke her hjemme, og på kvelden kan vi se frem til V65-spill til Eskilstuna på den andre siden av kjølen og en dobbel V5-omgang til Forus i Stavanger her på berget. Vi har som vanlig jobbet frem tips til alle baner i dag, og i lunsjen på Bjerke prøver vi oss på en frisk variant!

Les også:Mer dansk dynamitt

Vi snakker da om 4 Diamond Of`Em i et varmblodsløp i lavt grunnlag i den tredje avdelingen, og 4-årshoppa er kun kryssset av på hver tredje kupong! Spennende det, og etter lang pause ved triumfen på enkle 20.3 full vei i den siste starten synes vi Flirtin Man-datteren så lekker ut. Lett joggende i tet da, og vi synes hoppa så fullstendig ukjørt ut i målgangen.

Det var billig i mot den gangen, men vi synes dette lignet en hest litt utenom det vanlige (glider dette!). Løp i kroppen etter lang pause har normalt gjort godt, og vi er ikke tvil om at Mahony-traveren allerede nå kan være moden for å kunne gå på 17-tallet full vei under fine forhold på Bjerke i dag.

I en vidåpen lunsjomgang som fort kan gå mot fine penger, synes vi dette er snakk om et meget spennende bankerspill! Det er selvsagt litt usikkert hvordan hun takler autostart for første gang, men vi hadde inntrykk av at dette var snakk om en veldig harmonisk og fin type som trolig vil takle dette greit.

Vår rangering V5-3: A: 4 B: 3-1-2-9-5 C: 8-6-7-11

Annonse: Grøstad med 2.valg på Noble Rite (30,61) og 1. valg på En Vie La Rose i Drammen mandag og 24 844 kroner innspilt

Ps! Nederst i denne artikkelen finner dere vårt store abc-system i V5 på 1360 kroner, og alle de tre kupongene kan dere få kjøpt der!

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-1, 1609 meter autostart
Et sprintløp for varmblodshester innleder denne rebusen, og det er mildt sagt svak kvalitet på deltagerne. Løpet ser vidåpent ut på forhånd, og vi kan fort få en smell. Vi løfter dog opp fem hester, og fremst setter vi 7 Viva La Diva. Ingen stjerne, men det må hun heller ikke være for å kunne vinne et løp som dette.

Hun fikk femte på 16.0 over aktuell distanse i den siste starten, og på en prestasjonen skal Orlando Vici-datteren være favoritt. Det er ned en klasse for 10 Bonaparten R.M., og 8-åringen har vist fin form i de to siste løpene. Tredje på 17.2 over aktuell distanse i den nest siste starten, og sist sprintet han fine 15.1

En habil sprinter på sitt beste er 1 Kapten Morgan snakk om (gikk på 14-tallet over aktuell distanse tre ganger i fjor), og i fra et fint spor bør 8-åringen regnes tidlig. Kapasiteten er fin på 8 Baldrian Pedro, men nå begynner det å bli en stund siden Pedersen-traveren har vist seg fra sin beste side (god nok på sitt beste).

To outsidere kan 2 Black Illusion og 5 Hotlandcruzer F.T. (nå strøket!) være snakk om, og da har vi nevnt de seks hestene vi har krysset av for på våre to minste spilleforslag. Førstnevnte var positiv i en lokalkjørin i Årjäng nå nylig, mens sistnevnte var en sjokkvinner for Kristian Malmin i et løp i 2011.

Vår rangering V5-1: A: 7-10 B: 1-8-2 C: 3-11-12-9-4-6

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-2, 2100 meter autostart
Dette kaldblodsløpet teller ikke mer enn åtte deltagere, men løpet er likevel åpent. Ingen av disse hestene setter veldig pris på full distanse, og da kan vi fort få en overraskende vinner. Vi stryker ingen på vårt store system, men vinneren kan være å finne blandt våre fire utvalgte på våre to minste spilleforslag.

Det er vondt å ikke sette 5 Kong Carl fremst, men vi er skeptiske til hvordan 7-åringen takler dagens distanse. Vunnet to sprintløp nå på slutten, og i den siste starten gikk han fine 30.1 Muligens kan Eirik Høitomt klare å holde ham i gang til seier mot denne gjengen her, og Engen-traveren er en av få i feltet med form.

Tilbake etter lang pause kommer 4 Bokli Storm, og på sitt beste legger 5-åringen dette feltet på rygg til slutt. Dog skuffet fryktelig mye, og det går litt svake rapporter på ham (ikke fungert som best i trening). Det er tilbake etter litt pause som gjelder også for 1 Maurstad Elden, og 6-åringen er ikke så verst på sitt beste.

Annonse: Grøstad byr på dagens viktigste objekt i V5-2 og denne skal spilles tirsdag

Det har vært litt stang ut for 6 Millionolga nå på slutten, men kapasiteten er fin på 4-årshoppa. Gikk ikke så verst i den nest siste starten til sjette på 32.1 full vei, og dagens kusk Vidar Hop har vunnet to løp med Nordli Svarten-datteren før. Ole J. Østre er positiv på 7 Falkøyet etter lang pause, og da må vi ta ham på alvor.

Vår rangering V5-2: A: 5 B: 4-1-6-7 C: 7-8-2-3

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V5-4, 2100 meter autostart
Det er jevnt blandt flere også i dette kaldblodsløpet i V5-4, men en grei favoritt skal 10 Engtun Blesen være snakk om. Toer i et langløp på enkle 34.1 (litt krevende bane) bak gode Norheim Jærv i den siste starten, og på sitt beste skal 7-åringen tilmåles solide vinnersjanser (vi bankerspiller på lillebongen).

Det er dog ikke alltid Steinsvad Eld-sønnen er like samarbeidsvillig, og da tyr vi til noen garderinger på våre to største spilleforslag. En sterk vinner var 2 Odintroll på 29.8 full vei i den siste starten, og med en tilsvarende innsats i dag er han seiersaktuell. Dog av den variable sorten, og han sliter ofte veldig med aksjonen.

Klart god nok på sitt beste er 6 Spikspretten, men formen etter litt pause nå er uviss. Sterk toer på 28.9 full vei bak Vår Faxa i den nest siste starten, og på den prestasjonene skal Antonsen-traveren være seiersaktuell i dag. Vi synes 3 Gingvar er spennende etter lang pause (blitt kastrert i hvilen), og 6-åringen trives fortreffelig på Bjerke.

Vunnet seks løp i karrieren, og alle har vært på landet hovedbane. Ny kusk Hans Chr. Holm opp er spennende nok, og han krysses tidlig. Kapasiteten er veldig fin på 1 Hvalstad Hugin, men han er usikker. Løser det seg er dog 7-åringen god nok, og han har varslet litt form i det siste (krysses dog først på systemet).

Vår rangering V5-4: A: 10 B: 2-6-3-1 C: 4-7-5-8-9

HTML EMBED

V5-5, 1609 meter autostart
Et heftig sprintløp for varmblodshester avslutter denne V5-rebusen, og det er flott kvalitet på en rekke av deltagerne. Vinnerkandidatene er mange etter vært skjønn, og på systemet får vi plass til hele åtte hester. Det er neppe noen som nekter 2 Lucky Lane teten, og han er spennende på kryssene med sine 20 %!

5-åringen er lynrask fra start, og ny kusk Kai Johansen prøver trolig å sitte foran hele veien på en kjapp sprint i dag. Fikk maks som tredje på 17.6 full vei første gangen ut, men løp i kroppen har normalt gjort godt. Gikk 14.8 første 1600 ved triumfen på 16.0 full vei øverst i raden, og da er intet å utsette på fartsressusene.

Dersom vi får rett i våre antagelser blir det trolig "dødens" på favoritten (blitt tung med sine 80 %) 3 Global Nansen, og da er i så fall 5-åringen sårbar. Dog en topp vinnersjanse hvis han skulle nå teten, og i den siste starten gikk Magnetic Power-sønnen pigg i mål som tredje på 17.0 full vei (bom fast i rygg leder).

Dersom det skulle bli alt for tøff kjøring om teten kan løpet åpne seg litt opp, og profitere på tøft tempo vil duoen 9 Entrada og 10 Conrads Winner gjøre. Førstnevnte er trolig forbedret med løp i kroppen etter lang pause (tredje på 18.4 full vei sist), mens sistnevnte er god på sitt beste (uviss form etter lang pause).

Vår rangering V5-5: A: 2 B: 3-10-9 C: 7-5-4-6-1-11-12

Stort abc-system i V5!
Innleveringspris, kr. 1360.- (over tre bonger)
Stamme 3520 rekker (11*8*1*5*8)
A: 7-10 B: 1-2-8 C: 3-4-6-9-11-12
Alle 8
4 Diamond Of `Em
1-2-3-6-10
A: 2 B: 3-9-10 C: 4-5-6-7

Hvis vinnerne er å finne på stammen må vi ha inn Enten minst en A-hest eller at vinnerne er å finne på B-hestene for å få V5!

Utfylling:

Bong 1, kr. 640.- (a*abc)

HTML EMBED

Bong 2, kr. 360.- (bc*a)

HTML EMBED

Bong 3, kr. 360.- (b*b)

HTML EMBED

Lykke til!Kommentarer til denne saken