RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ustoppelige City

Foto: Darren Staples / REUTERS
Sist oppdatert:
Vi tror på en ny seier mot Wolves i dagens andre oddstips.

Sportspills meny lørdag
Oddstips 1: Warriors vinner igjen
Oddstips 2: City slår Wolves igjen
Tippetips: Nå skal bonuspotten fordeles!
Premier League: Skader og karantener
Tippeligaen: Skader og karantener
Sjekk også: Lesernes oddstips
Trav: 60 millioner i V75-potten

Langoddsen er som vanlig spekket med fotball fra alle de europeiske ligaene. Flest objekter hentes fra England, men også Primera Division, Ligue 1 og Bundesliga er godt representert, i tillegg til håndball og ishockey.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
36. Stavanger - Lørenskog B 4,00

Her er oddsen satt vel skjevt, synes vi. Stavanger leverte som favoritter til 1,60 hjemme mot VIF på torsdag, det var jevnt, men Oilers vant 5-4. Nå gjør bookmakerne Oilers til kjempefavoritter hjemme mot Livingstons Lørenskog, som herjet med Sparta og vant 5-0 etter kjempeinnsats av blant annet Frøshaug. Lørenskog kan slå alle når de stiller skjerpet og med riktig innstilling, og GET-Ligaen er tross alt jevnere enn at Oilers skal prises til 1,40 mot en kandidat til seriemesterskap og NM-gull. Lørenskog til 4 blank blir dagens langskudd.

Dagens avslag
100. Barcelona - Mallorca (0-2) H 1,60

De er en kjent sak at Barcelona ofte vinner med klare sifre, derfor var det var skuffende å se dem nøye seg med 1-0 borte mot Granada i midtuken. De hadde et enormt spillemessig overtak, godt over 70 prosent ballinnehav og spilte 11 mot 10 i nesten hele 2. omgang. Likevel var de tilfreds med masse pasninger og det ene målet sitt. Dette kommer etter 0-0 mot Sevilla og 2-0 mot Plzen, og akkurat i dag holder vi oss unna spill på brakseier til Barcelona, 1,60 blir for lavt.

Dagens spill
Det er mange storkamper og mye underholdning på programmet, men denne lørdagen synes vi preges av en rekke jevne oppgjør, og vi finner ikke veldig mange lag vi har stor tro på, der oddsen samtidig er tilfredsstillende. Norwich og Birmingham var på blokka, men fire andre spill frister mer. Det blir to dobler fra oss i dag, og vi avslutter med et spill på Manchester City i kombinasjon med formløse Villarreals motstander.

Sjekk denne LIVE-tjenesten for all sport

46. Manchester City - Wolverhampton
City har 5-0-0 på sine fem siste, alle turneringer medregnet. 2-1 over Villarreal i Champions League satt langt inne, det gjorde det derimot ikke da man slo Blackburn 4-0, Aston Villa 4-1 og Manchester united 6-1 i serien, og dagens motstander 5-2 i Carling Cup for bare tre dager siden. Her endret de laget på alle plasser. Er det ikke Aguero som scorer, er det Dzeko, Nasri, Johnson eller noen av de andre formspillerne. City er en maskin og de ser ustoppelige ut per i dag.

Hargreaves er skadet, og Tevez er trolig fortsatt ikke aktuell grunnet disiplinære årsaker.

Wolves endret nesten hele laget de også, men tok en overraskende ledelse hjemme mot City på onsdag. Det holdt i nesten 20 minutter før City dundret inn tre mål før pause. Wolves er lekk defensivt og de har sluppet inn minst to mål i alle sine fem siste spilte, som bare har gitt 0-1-4 totalt.

Foley, Fletcher og Zubar står på skadelisten.

Etter det City viste i cupen, i en kamp av langt mindre betydning enn dagens, har vi minst like god tro på dem hjemme på Etihad Stadium med alle stjernene (minus Tevez) på plass. Det er ingen grunn til at ikke City skal score mellom 3 og 6 ganger nå også. 1,43 er oddsen for at City tar en ny seier med minst to måls margin, og vi bruker denne i en dobbel.

81. Villarreal - Rayo Vallecano
Primera Division. Det er forbløffende å se hvor lite Villarreal har fått til hittil denne sesongen. Dette laget var en stormakt hjemme på El Madrigal forrige sesong, de tapte bare 3 kamper her. De to siste spilte her nå har endt 2-2 mot Real Zaragoza og 0-3 for Levante. På onsdag ble man kontret i senk av Real Madrid, som heldigvis tok foten av gassen etter 30 minutter, på stillingen 3-0. Det er i det hele tatt lite som stemmer for den gule ubåten, og 1-4-4 på de ni første rundene må være noe av det svakeste de har levert på mange år.

Nå melder UEFA.com at Giuseppe Rossi (a) er ute i seks måneder med en skade han slo opp i Madrid i midtuken. Det er krisepreget for trener Garrido, som ikke har all verdens alternativer når Nilmar (a) og flere andre nøkkelspillere er ute. På onsdag spiller Villarreal hjemme mot Manchester City i Champions League, der de desperat trenger poeng etter å ha tapt 3 av 3 spilte.

Rayo Vallecano har vært en positiv overraskelse hittil. De to siste er vunnet 2-0 hjemme mot Malaga og 2-0 borte mot Real Betis. Vallecano er La Ligas fjerde beste bortelag med sine 2-2-1 totalt.

Man håper å få klar Botelho (m) og Lass Bangoura (a), det ser mest lovende ute for Botelho.

Villarreal henger ikke på greip for tiden og vi må smi mens de fortsatt er favoritter på sitt gode navn og rykte. Her har de nok en gang presset på seg, men tilsynelatende ikke kvaliteten i laget til å vinne. Hvem skal score målene? Da ser det mye bedre ut for bortelaget, som er i form og spiller uten press. Ren borteseier til 3,75 blir hakket for tøft, vi går for 1,80 på at bortelaget tar poeng. Vi får en dobbel til 2,57 og setter 100 kroner på denne. Spillefristen er klokken 15.55.

46. Man. City - Wolverhampton (0-1) 1,43 4,20 4,20
81. Villarreal - Rayo Vallecano (0-1) 2,95 3,50 1,80

Total odds 2,57

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere