RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ustoppelige Nadal

Sist oppdatert:
Det er ingen som kan gjøre noe som helst med Rafael Nadal på grus.

Torsdag tok han sin 69. strake seier på grus, og fikk minimalt med motstand fra svenske Thomas Johansson. Den spanske grusmesteren vant 6-1, 6-4 i Barcelona Open.

Nadal tapte faktisk bare fem poeng i sin egen serve på vei til kvartfinalen. Tittelforsvareren møter nå Potito Starace, etter at italieneren noe overraskende slo ut Juan Ignacio Chela i to strake sett.

David Ferrer møter sin navnebror David Nalbandian i kvartfinalen, etter at de slo ut henholdsvis Boris Pashanski og Carlos Moya. Argentinske Agustin Calleri er også klar for kvartfinalen etter seier over Tommy Robredo.

Men de fleste snakker om Rafael Nadal og hvor imponerende han er. Selv tenker han ikke på rekorden over antall seire på rad.

- Når jeg går ut på banen, tenker jeg ikke på rekorder. Jeg tenker kun på kampen og på motstanderne, fordi de fortjener respekt. Jeg har sagt mange ganger at jeg kommer til å tape en gang. Jeg vet ikke om det vil skje her eller i Roma, Hamburg eller på Roland Garros, men jeg setter ingen dato på det. Jeg tror uansett at rekorden vil bli stående en stund, så det er ikke noe press, sier han, ifølge BBC.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere