RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ute resten av sesongen

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Skadesjokk for bunnlaget.

Stoke bekrefter tirsdag at spissen Mamady Sidibe er ute for resten av sesongen. Spilleren røk akillesstrengen i lørdagens 2-1-tap mot Tottenham på Britannia Stadium.

30-åringen fra Mali skal gjennomgå en operasjon i London for skaden, men det er altså allerede bekreftet fra klubben at han ikke kommer til å spille fotball igjen i 2010/11-sesongen.

Skaden minner mye om den David Beckham pådro seg for Milan i mars i år, og som var hovedgrunnen til at den rutinerte midtbanespilleren gikk glipp av sommerens Fotball-VM.

Stoke har i lengre tid vært på spissjakt, og både Tottenhams Peter Crouch og Wigans Hugo Rodallega har blitt nevnt som mulige menn som «The Potters» ønsker å hente inn.

Skaden til Sidibe betyr trolig at manager Tony Pulis nå trapper opp jakten på en ny målscorer. Klubben har tidligere i sommer hentet inn Kenwyne Jones for rundt 80 millioner kroner.

Stoke har ikke hatt noen god start på sesongen og står med to strake tap etter de to første kampene. Dermed ligger klubben på nedrykksplass sammen med West Ham og Wigan.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere