RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ute resten av sesongen

Sist oppdatert:
Trond Fredrik Ludvigsen var under kniven forrige tirsdag, og er etter alt å dømme ute for resten av sesongen.

Ludvigsen var i dag på treningsfeltet og hilste på sine lagkamerater, etter at han forrige tirsdag gikk gjennom en vellykket lyskeoperasjon. Likevel er det en lang vei tilbake for Ludvigsen. Det går minst seks uker før han kan trene for fullt.

Nå ser han frem til å komme seg i bevegelse, og det som skjer etter sesongen.

Royal trøst
- Det er vel ren matematikk. Er jeg ute i seks uker fra nå, er det svært lite som tyder på at jeg spiller så mye mer denne sesongen (siste seriekamp er 5. november). Men det skjer masse spennende når serien er over også. Vi deltar sikkert i Royal League, sier Ludvigsen til iBergen.no.

Ettersom han står oppført med fire kamper for Brann, vil han bli seriemester dersom det skulle gå veien for Brann. Den biten tenker han ikke så mye på, og ser heller frem mot de fysiske øktene han skal gjennom.

- Ikke bidratt til seriegull
- Jeg tenker ikke så mye på om jeg blir seriemester eller ikke. Jeg føler ikke at jeg har bidratt nevneverdig uansett. Nå gleder jeg meg til sykkeløkten i morgen, så ser jeg frem til joggeturen jeg skal ha neste uke. Nå tar jeg tingene gradvis fremover og fokuserer på å komme tilbake for fullt, sier Ludvigsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere