*Nettavisen* Sport.

Utelukker ikke ny vraking av EM-helten

Foto: Erlend Aas / NTB scanpix

Harmeet Singh får ingen garantier av landslagssjefen.

PETAH TIKVA (NTB): Ingen har mer erfaring enn onsdagens redningsmann, men Tor Ole Skullerud åpner for igjen å vrake Harmeet Singh.

Feyenoord-proffen var mektig skuffet over benkeplass mot Israel. På overtid reddet innbytteren ett poeng.

- Kan jeg vrake ham på nytt? Ja, jeg kan det. Jeg vurderer situasjonen likt som sist. Det var noen veldig gode prestasjoner i den midtbanen sist. Jeg har fem spillere som konkurrerer sterkt om de tre plassene. Men det er klart at prestasjonene i første kamp vil bety noe, sa U21-trener Tor Ole Skullerud på fredagens pressekonferanse.

Rogne tilbake
Thomas Rogne på sin side innledet fotball-EM med reisemage og laber form. Stopperen er tilbake i form til lørdagens møte med England.

- Formen er veldig, veldig god. Det var litt trøbbel i starten, men heldigvis er det over, sier Rogne til NTB.

Han er blitt lansert som en mulig venstreback mot England i Vegar Eggen Hedenstads fravær. I første kamp mot Israel valgte landslagssjef Tor Ole Skullerud kaptein Stefan Strandberg som stopper sammen med Fredrik Semb Berge.

- Jeg er ingen utpreget venstreback, så jeg tviler på det, sier Rogne.

Han er spillesugen etter en slapp start på mesterskapet.

- Jeg håper at jeg får spilletid, og får jeg det skal jeg bidra med min erfaring. Jeg har spilt en god del slike store kamper. Det gleder jeg meg veldig til. Det er også i slike kamper jeg pleier å spille best, sier Stabæk-gutten.

Blod på tann
Hans kontrakt med Celtic er gått ut. Framtiden er uviss. Det samme gjelder England U21 i årets EM-sluttspill. Med tap mot Norge stuper Stuart Pearces gutter ut før siste gruppespillkamp.

- Det er et ganske direkte lag med blod på tann. De er nødt til å vinne. England har mange gode enkeltspillere og er gode på dødball, sier Rogne.

- Spesielt å kunne slå ut England?

- Det hadde vært gøy det, men vårt fokus er på kampen. Så får vi ta det derfra, sier stopperen.

Fredag ble det også klart at Jo Inge Berget, som pådro seg en smell i hodet mot Israel, blir klar til møtet med England.

- Hodet er fint. Det er litt stivt i stingene, men slik skal det være. Jeg fullførte hele treningen uten noen som helst problemer. Det skal nok gå bra, sier Berget til NTB.

KONKURRANSE: Vil du vinne en New York Rangers-drakt signert av Mats Zuccarello Aasen? Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å sende en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no. Merk mailen med «Zuccarello». Konkurransen stenger 01. juli.

P. S: For å vinne må man være medlem av Nettavisen-sportens Facebook-gruppe. Trykk «like» for å bli medlem, hvis du ikke allerede har gjort det. Lykke til!

MER FRA NETTAVISEN:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag