Gå til sidens hovedinnhold

Utelukker Sneijder-salg til United

Inter-president Massimo Moratti beskriver sin stjernespiller som urørlig.

Det har vært mange spekulasjoner rundt en eventuell Sneijder-overgang til Manchester United denne sesongen. Nå prøver Inter-presidenten å få en slutt på overgangssagaen.

- Det har ingenting å si om Eto’o forlater eller blir i klubben. Sneijder var urørlig før situasjonen rundt Eto’o og har blitt enda mer urørlig siden Eto’o nå har fått tillatelse til å forlate klubben. Sneijder skal ingen steder, forteller Moratti til Gazzetta dello Sport.

Leter etter Scholes-arvtager
Sir Alex Ferguson har brukt sommeren på å lete etter en erstatter for Paul Scholes som la fotballstøvlene på hylla etter forrige sesong. Sneijder har lenge vært utnevnt som en ideell arvtaker, men et for høyt lønnskrav har gjort det vanskelig å sluttføre en overgang.

Moratti sier at de ikke er i forhandlinger med United.

- Manchester United har ikke kommet med en offisiell forespørsel ennå.

Nå skal Sneijder være villig til å kutte drastisk ned på lønnskravene slik at han kan få gjennomført en overgang til de røde djevlene. Dette melder The Sun på sine hjemmesider.

Benekter United-samtaler
Dette avfeier Moratti. Han nekter for at det har vært noen form for forhandlinger mellom Sneijder og United og at Inter ikke er interessert i å selge en av sine nøkkelspillere.

- Det har aldri vært noe snakk rundt Wes, sier Moratti.

Han beskriver Sneijder som urørlig og at det ikke kommer til å bli noen overgang denne sommeren.

Sneijder har imponert voldsomt i Inter-drakten etter overgangen fra Real Madrid i 2009. Han har blant annet vunnet Champions League med Milan-klubben. Sneijder står bokført med 8 mål på 51 kamper for Inter.

Reklame

Kun i dag: 30 % på alle varer hos Christiania Glasmagasin