RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Uten Charlie mot Rosenborg?

Foto: SCANPICX
Sist oppdatert:
- Det er umulig å si ennå, men ble jeg tvunget til å satse huset mitt så vil jeg si at Charlie Miller ikke spiller mot Lyn til helgen. Brann-lege, Ola Jøsendal, er skeptisk.

- Han får is og kompress på låret og så får han Brexidol for å dempe smertene og begrense irritasjonen, sier Brann lege Ola Jøsendal om Charlie Millers skade.

Branns kreative skotske vidunder, Charlie Miller, måtte tidlig kaste håndkledet inn i ringen i går og forlate banen med en strekk i låret.

- Han skal ikke gjøre noe som helst. Han skal undersøkes onsdag kveld og da vil vi vite mer. Men en strekk er en ugrei sak som fort kan ta tid og det er jo ikke mer enn to kamper igjen av vårsesongen.

- Hva er en strekk?

- Det er når muskelen blir tøyd mer enn den tåler og er bygd for. Da får vi en avrivning med blødning og væskeansamling. Avhengig av hvor stor denne avrivningen var kan det ta kortere eller lengre tid.

- Charlie Miller sa selv at han hørte noe ryke inni der?

- Det er definitivt ikke noe godt tegn.

- Kan hele sesongen ryke?

- Avhengig av hva vi finner på onsdag så tror jeg nok han er tilbake til den første høstkampen.

Dette er Branns første alvorlige skade i år. Martin Knudsen har vist fin form og gjort gode innhopp i det siste, men det er ingen tvil om at det er et av Branns spesialverktøy som nå er ute av verktøykisten. Lyn-kampen til helgen er en ting, men mot Rosenborg på Lerkendal helgen etter kan savnet fort bli enda verre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere