Gå til sidens hovedinnhold

- Uten verdighet, eleganse og ryggrad

Romas ledere og fans lite imponert av Lazio mot Inter.

De sang og de jublet. Og det er jo akkurat det de skal gjøre, Lazio-fansen.

Det var bare et problem.

Lazio-fansen sang Inter-sanger, og jublet da Inter scoret.

Mot Lazio.

- Ville vært flau
- Etter en kamp som denne er det et paradoks at noen mener at den italienske serien er en av verdens beste, sier Roma-topp Rosella Sensi til La Gazzetto dello Sport.

- Jeg ville vært flau hvis vi vant en kamp som denne, legger hun til.

- Det var en jevn kamp. Fylt med spenning, sa Roma-direktør Bruno Conti ironisk.

- Med la oss glemme dette. Nå møter vi Inter i cupfinalen onsdag

John Arne Riise vil ikke kommentere de rystende scenene fra Lazio-fansen. For rystende var det vel. Én ting er det å håpe at erkerivalen ikke tar gull. Men det var ikke bare det Lazio-fansen gjorde søndag. De heiet og jublet åpenlyst på Inter, og buet også på egne spillere.

- Trist, trist, trist
Thomas Høy, ansvarlig redaktør for Romas norske nettside, sa før kampen til Nettavisen at han trodde Lazio ville tape med glede mot Inter.

Han fikk rett.

- Det var en trist affære. Trist for Roma. Trist for fotballen. Men kanskje aller mest for ynkelige Lazio. Det var forventet at Lazio aldri kom til å være i nærheten av poeng, men det kunne vel knapt blitt gjort på en mindre subtil måte, sier Høy til Nettavisen nå.

- Likevel er det verste ved dette at hele stadion samlet seg rundt bortelaget da de scoret, buet mot eget lag og gledet seg over at Inter tok et nytt steg mot tittelen, men det er sikkert tilfredsstillende for Lazios supportere å føle at laget betyr noe, tatt i betraktning at de aldri har noe å spille for selv, selv ikke ved sesongstart. Jeg forventet aldri at Roma skulle få en håndsrekning her, men jeg hadde i det minste håpet på litt verdighet, eleganse og ryggrad. Det var aldri et tema på Stadio Olimpico i denne kampen, fortsetter han.

Inter leder serien med to poeng, og avslutter sesongen hjemme mot Chievo og deretter borte mot allerede nedrykkede Siena. Roma spiller hjemme mot Cagliari, før de avslutter borte mot Chievo.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året

Kommentarer til denne saken