*Nettavisen* Sport.

Utestengt etter Messi-bud

Foto: Lluis Gene (AFP)

Det franske fotballforbundet misliker tøys og tull.

11.03.11 07:27

Det franske amatørlaget FC Borne har trolig lyktes.

Presidenten bestemte seg nemlig for å legge inn et bud på verdens beste spiller de to siste årene, Lionel Messi. Trolig for å få oppmerksomhet. Det gikk ikke helt som ønsket, men oppmerksomhet har den lille franske klubben fått.

FC Borne, en liten fransk landsby med 400 innbyggere, la nemlig inn et offisielt bud på Messi til FC Barcelona.

Da reagerte det franske fotballforbundet, skriver the Guardian.

Tilbudet ble stoppet av de som er ansvarlige for spillerregistreringen i det franske forbundet. De nektet rett og slett å sende det videre til det spanske fotballforbundet. Men det stoppet ikke der. Franskmennene synes det hele var så latterlig at de umiddelbart svarte med å utestenge Borne-president Cedric Enjolras i seks måneder.

- Man kan ikke godta slik oppførsel. Det var kanskje en vits, men vi er her for å se på fakta, sier Yves Begon, sjef for det franske registreringskontoret.

Enjolras overlever nok det.

- Som en liten klubb må man fylle ut en del skjemaer på Internett for å legge inn bud. Jeg skrev inn Lionel Messi, fødselsdatoen hans og klubben hans, og trykket «send». Det var bare en vits. For å få vennene mine til å glise. Vel, vel, nå får jeg dra på pub i stedet de neste månedene.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag