RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Utestengt etter NBA-skandale

Sist oppdatert:
NBA-dommer utfordret stjernespiller til slåsskamp.

NBA-dommer Joey Crawford er utestengt resten av sesongen etter skandaløs opptreden under San Antonio Spurs´ kamp mot Dallas Maverics i helga.

Crawford skal ha utfordret Spurs´ stjernespiller, Tim Duncan, til slåsskamp, samtidig som han dømte teknisk feil mot ham. Det skal ha skjedd flere ganger i kampen, skriver Reuters. Den andre gangen ble Duncan straffet fordi han, sittende på benken, lo av en av Crawfords avgjørelser utpå banen.

- Joey Crawfords oppførsel holder ikke den standarden vi forventer av NBA-dommere. Med tanke på hans tdligere handlinger, er en omfattende suspensjon riktig, sa en NBA-talsmann tirsdag.

Crawford skal tidligere (2003) ha blitt irettesatt fordi han mistet besinnelsen, og deretter fulgte opp med kun å vise ut ett lags spillere i en periode av en NBA-kamp.

- Selv om Joey fortsatt regnes som en av våre beste dommere, så må han stå til ansvar for sine handlinger utpå parketten. Vi vil ha videre samtaler med ham for å forsikre oss om at han forstår hvilket ansvar som hviler på ham, het det videre.

PS: Maverics slo Spurs 91-86 i den omtalte kampen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere