Gå til sidens hovedinnhold

Utklasset av Frigg

Bortemøtet med Frigg ble altfor tøft for Hasle/Løren, og det endte til slutt med et 9-1 tap på Tørteberg Kunstgress.

TØRTEBERG KUNSTGRESS: Allerede fra start var det tydelig at hjemmelaget ville mer enn Hasle/Løren, og gutta fikk to scoringer i mot før 13 minutter var spilt. Magnus Nordstrand ga bortelaget et håp med en redusering en halvtime ut i første omgang, men Frigg svarte umiddelbart og ledet 3-1 til pause.

I andre omgang falt Hasle/Løren helt sammen, og målene rant inn mens kortene flagret fra dommerens lomme. Fasiten for andre omgang ble seks baklengsmål, fem gule og to røde kort.

- Total mangel på holdninger

Hasle/Løren viste tidvis at de kunne spille god fotball, men hjemmelagets spill ble for vanskelig over en lengre periode. Når gutta spilte ball og bestemte seg for å spille godt, klarte de både å kontrollere spillet og skape målsjanser, men det skjedde altfor sjeldent.

Trener Kai Arild Lund var ikke fornøyd med guttas innsats etter kampen.

- De har en total mangel på holdninger idag, sier han.

Han forklarer at rett før kampen måtte fire av spillerne i startoppstillingen kaste inn håndkle, og selv om han ikke ønsker at det skal være en unnskyldning, skulle han ønske at de som kom inn tok mer tak og gjorde seg mer fortjent til en plass på laget.

- Jeg legger absolutt ikke skylda på de som kommer inn, men totalt sett så synes jeg vi spiller løkkefotball mot et lag som skal og vil kjempe i toppen av divisjonen. Det kan ikke gå bra, sier Lund.

Kampen ødelagt på 3-1

Trener Lund mener at den kjappe scoringa etter reduseringa er den avgjørende. Frem til da var Hasle/Løren med, selv om de slet med hjemmelagets spill.

- Det er den scoringa som ødelegger for oss. Uten den kunne vi kanskje vært mer med i kampen, sier han.

Også daglig leder i Hasle/Løren, Per Egil Nygård var skuffet etter kampen.

- Mest av alt er jeg flau på guttas vegne, sier han.

Reklame

Gjør kupp: Sportsbutikkene tømmer lagrene for vintervarer